Răspunde-ți la aceste 7 întrebări pentru a afla dacă îți sabotezi singură relația

Majoritatea sfaturilor pe care oamenii le caută în ceea ce privește dezvoltarea personală, întâlnirile sau relațiile sunt, de fapt, o întărire a ceea ce deja gândesc.

Răspunde-ți la aceste 7 întrebări pentru a afla dacă îți sabotezi singură relația

Aceste 7 întrebări te pot ajuta să determini dacă îți sabotezi singură relația sau nu.

1. Oare iau întâlnirile prea în serios?

Întâlnirile pot deveni ceva serios.. dar este o diferență între a nu-ți bate joc de timpul tău și ceva ce poate deveni amuzant.

Mulți oameni spun că urăsc să meargă la întâlniri pentru că acestea îi fac să se simtă ca la un interviu sau un interogatoriu. Există un singur răspuns: Nu te întâlnești cu persoana potrivită!

2. Trebuie să aștept mereu ca el să facă primul pas?

Dacă aștepți mereu ca bărbatul să facă primul pas, s-ar putea să aștepți pentru totdeauna. Dacă placi pe cineva, dă un semn! Spune un Bună', „Zâmbește'. Trăim într-o societate în care interacționăm foarte mult unii cu alții online, așa că ar trebui să spargi această barieră și să faci un pas spre persoana pe care o placi.

3. Vorbesc prea mult despre mine?

La câte întalniri nu ai fost și te-ai întrebat: „Nu are de gând să mă întrebi nimic despre mine?' Am auzit o numeroase persoane spunând despre partenerii lor că vorbesc doar despre ei pe tot parcursul întâlnirii.

Morala acestei povești? Nu oricine este inocent. Tu poți fi nerăbdătoare să împarți tot felul de lucruri cu o peraoană pe care abia ai cunoscut-o, iar acest lucru poate fi minunat. Îl ajută pe el să afle mai multe lucruri despre tine, dar dacă nu schimbi direcția niciodată, el va crede că nu vrei să știi nimic legat de persoana lui. Cu siguranță nu va exsita o a doua întâlnire în acest caz.

4. Pui interesele lui mai presus de propria persoană?

Fericirea partenerului tău poate deveni o prioritate pentru tine, dar nu trebuie să faci compromisuri care te-ar putea răni. Tu trebuie să fii capabilă să știi când fericirea ta produce avantaje pentru un anumit moment al relației. De obicei, un mare motiv pentru care există egoism într-o relație este pentru că persoana din viața ta ar face orice lucru ca să îți capteze atenția. Sună familiar?

5. Standardele mele sunt înalte, dar sunt rezonabile?

Este foarte ușor să spui: Vreau un bărbat înalt, brunet, cu ochi albaștri'. Dar nu este la fel de ușor să te uiți în jurul tău și să găsești o persoană lângă care te poți simți în siguranță. Dacă de asta ai nevoie, poți găsi aceste calități la o persoană care îți conferă această siguranță în alte moduri decât cele la care te aștepți tu. Dacă vrei să fii fericită într-o relație trebuie să înțelegi că nu poți avea tot ceea ce vrei tu.

6. Mă aflu doar în căutarea următoarei persoane care îmi poate ridica moralul?

Există un concept în psihologie numit adaptare hedonică', care te face să simți o grabă atunci când se întâmplă ceva nou și interesant, dar în cele din urmă acest sentiment dispare. Oricine înțelege că suntem tentați să căutăm următoarea persoană care ne poate face să ne simțim bine.

7. Am amânat prea mult timp prima experiență sexuală cu el?

Adevărul crud este că s-ar putea să fi așteptat prea mult, iar șansa ta este pierdută. Sexul este cel care face diferența dintre o relație de amiciție și o relație amoroasă. Cu siguranță nu trebuie să sari direct în pat cu o persoană, încă de la prima întâlnire, dar cum poți ști care este momentul potrivit pentru a face acest pas?

Răspunsul este diferit pentru fiecare persoană și situație în parte, dar sunt câteva indicii care ti-ar putea da un răspuns concret: poți face acest pas atunci când te simți confortabil și destul de în siguranță cu ideea ca acea relație ar putea sau nu ar putea să funcționeze.

Citește și:
Ești îndrăgostită de persoana nepotrivită? Aceste semne sunt cel mai bun indiciu

Text: Andreea Burghelea
Foto: Instagram.com/caro_e

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle