Predicții – cine va câștiga la Globurile de Aur 2018

Globurile de Aur 2018 vor fi acordate duminică noaptea, așa că e cel mai bun moment să ne punem intuiția la încercare și să ghicim câștigătorii celor mai importante categorii.

Globurile de Aur 2018 bat la ușă, cele mai multe dintre filmele nominalizate au apărut deja pe marile ecrane, ca să nu mai vorbim despre producțiile TV (care, sincer să spun, par un pic mai interesante anul acesta decât filmele), deci nu ne rămâne decât să facem pariurile legat de cine va câștiga la Globurile de Aur 2018. Așadar, ce se va întâmpla la ceremonia care se anunță deja destul de animată, odată cu dezvăluirile legate de abuzurile din industrie, cu protestul actrițelor (care vor purta, se pare, în majoritate negru) și cu atâția concurenți extrem de puternici?

Rămâne să vedem. Globurile de Aur 2018 sunt cel mai ușor de prezis în categoriile care țin de televiziune, mai ales acolo unde temele producțiilor au fost în ton cu problemele care s-au tot discutat la Hollywood, dar și în întreaga lume în anul care tocmai a trecut. Așa încât este de așteptat ca The Handmaids Tale, serialul realizat după cartea celebră a lui Margaret Atwood, sau proiectul lui Reese Witherspoon și Nicole Kidman, Big Little Lies (ambele proiecte despre femei și situațiile de viață în care se pot afla acestea) să plece acasă cu un număr destul de consistent de trofee. Și e mare lucru că sunt nominalizate în categorii diferite, astfel încât să aibă șanse la fel de mari.

Dar și în categoriile dedicate filmelor de la Globurile de Aur 2018 se anunță o competiție serioasă a femeilor. După cum ai să vezi, preferințele noastre (și, se pare, și ale publicului mai larg) se îndreaptă către filmul realizat și scris de Greta Gerwig, Lady Bird, care ar putea să câștige lejer atât pentru cea mai bună comedie, cât și pentru scenariu și actriță în rol principal (Saoirse Ronan).

Însă partea cea mai bună este că nu avem cum să știm, de fapt, cine va câștiga la Globurile de Aur 2018 și către ce proiecte se vor îndrepta voturile presei la Globurile de Aur 2018 – dar că ne așteaptă un spectacol pe cinste. Ceremonia aceasta este în mod notoriu una la care participanții sunt mai relaxați decât la altele (cum ar fi Oscarurile), deci ne putem aștepta la câteva discursuri înălțătoare, la surprize și, poate, și la câteva glume bune, care să sublinieze discret starea de lucruri în care se află acum industria. Dar mai vorbim despre asta – poți citi totul despre Globurile de Aur 2018 pe elle.ro luni, imediat după finalul ceremoniei.

Citește și:
Au fost anunțate nominalizările la Golden Globe Awards 2018

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle