Portret: Lily-Rose Depp

Cu parinti atat de celebri precum Johnny Depp si Vanessa Paradis, e de mirare ca de-abia acum auzim mai multe despre Lily-Rose Depp.

Portret: Lily-Rose Depp

Lily-Rose are de-abia 16 ani. Sigur, la varsta asta e deja printre favoritele lui Karl Lagerfeld si o vedeta a lumii modei, dar lucrul acesta este firesc cand ai niste parinti nu doar faimosi, ci si adulati in lumea intreaga pentru talentele si sarmul lor. Dar noi punem pariu ca nu doar ereditatea va face din Lily-Rose o vedeta in toata regula.

Mica Lily-Rose a debutat deja ca model, intr-o sedinta foto pentru o revista din Australia, si imediat dupa asta a defilat pentru Chanel. A urmat un videoclip si mai apoi un ambitios proiect al unui fotograf, Self Evident Project, care portretiza zece mii de oameni care declarau ca se incadreaza oriunde pe un spectru foarte larg al sexualitatii.

Acum, ea incearca si o cariera in actorie (pentru ca, nu-i asa, se prea poate ca talentul sa se mosteneasca), aparand in Tusk, Yoga Hosers si Planetarium, al regizoarei Rebecca Zlotowski, alaturi de Natalie Portman.

Dar ce e mai important de-abia urmeaza pentru ea. Asta pentru ca Depp tocmai ce a fost distribuita in The Dancer, un proiect cinematografic ce va fi regizat de Stephanie Di Giusto, in care tanara Lily va juca rolul fabuloasei Isadora Duncan. Filmul va urmari povestea vietii performerei Loïe Fuller (care va fi jucata de cantareata Soko), si relatia ei cu Duncan, o dansatoare legendara care este creditata de multi drept creatoarea dansului pe care astazi il numim modern. Cu un astfel de inceput de cariera, cu siguranta vom mai auzi de Lily-Rose.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle