Portret de designer: Andreea Vasilescu (Pampam)

Andreea Vasilescu este arhitect, a studiat din clasa a V-a la Liceul de Arte „Nicolae Tonitza“, iar apoi la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu“.

Portret de designer: Andreea Vasilescu (Pampam)

Din scoala a prins microbul desenului, care nu a mai parasit-o: „Si acum imi aduc aminte cu placere de atelierele de pictura, modelaj si desen. Desi si-a inceput cariera in arhitectura si amenajari interioare, la zece ani dupa ce a terminat facultatea a invatat sa coasa si, dupa ce a nascut-o pe Anastasia, a doua fiica a ei, a venit si ideea.

„In cautare de ustensile pentru desen am dat intamplator peste o gama de culori pentru textile. Asa s-a nascut brand-ul ei de accesorii cusute si pictate de mana, PamPam, care inseamna „piese clasice, unele dintre ele reinterpretate, materiale naturale si croieli cat mai curate si simple.

De altfel, accesoriile create de Andreea sunt usor de recunoscut, mai ales pentru ca pe aproape fiecare se regaseste un peste pictat de mana, un motiv care „a aparut in timpul liceului, cand trebuia sa facem studii dupa capete de pesti, si de atunci a ramas pentru mine sursa cea mai placuta de inspiratie din natura.

Natura este chiar cea care o inspira cel mai mult, alaturi de simplitate si de lucrurile vechi, care au o poveste. Accesoriile PamPam, desi realizate integral de mana, sint departe de ideea pe care ne-am facut-o in ultimii ani despre handmade – si asta pentru ca Andreea pune accent pe calitate, piese unicat si materiale foarte bune, pe care le gaseste la o serie de furnizori locali.

Pentru anul viitor, planuieste o colectie bazata exclusiv pe piele foarte groasa, dar pana atunci Andreea spera sa deschida site-ul pe care isi va vinde produsele si sa isi dezvolte brand-ul care se adreseaza celor care sunt deschisi ideilor noi pe care le propune. De-abia asteptam!Vizual_Concurs

Urmează sfaturile în carieră oferite de designerul Andreea Vasilescu şi profită de şansa pe care ţi-o dă Perwoll, în cadrul concursului Like new designers'. Exprimă-ţi talentul în trendul Alb-Negru printr-o colecţie de 10-15 schiţe de modă şi poţi câştiga 1500 de Euro pentru ca schiţele tale să devină realitate.. MAI MULTE DESPRE CONCURS, AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle