Ping Pong pop up shop

Ping Pong Shop este un magazin on line de obiecte de colectie, alese cu grija de doi tineri artisti.

Ping Pong pop up shop

Carti postale, bibelouri, aparate de fotografiat, scrumiere, telefoane cu disc, haine, obiecte de design interior, apropape orice poate fi gasit pe magazinul on line. Dincolo de motivatia unui venit paralel cei doi sunt fericiti ca pot da noi sanse unor obiecte pe care lumea nu le apreciaza la adevarata lor valoare: Intr-o lume in care produsele noi sunt tot mai prost facute si uzura lor este mai rapida decat perioada in care lumea se poate atasa de ele, o lume in care totul devine virtual (muzica, literatura, comunicare etc) noi alegem cu grija obiecte care merita mai multa atentie si chiar pot fi iubite! .

Ping Pong Shop vinde obiecte produse oricand intre 1930 si 1990

 

Pop up shops sunt magazine care apar intr-o locatie neobisnuita si functioneaza pentru o perioada scurta de timp, de cele mai multe ori doar pentru o zi. Magazinele pop up se bazeaza in primul pe interactivitate, creaza o experinta noua pentru comparator care va aprecia intotdeauna situatia speciala in care se afla si aerul de urgenta al intalmplarii. Inceput de micile magazine independente din Statele Unite modelul magazinelor Pop up a fost rapid preluat si pus in practica de mari branduri GAP, Yves Saint Laurent, Nike si extins la nivel global.

 

Ping Pong Pop Up Shop apare o data pe luna in locatii diferite din Bucuresti.

Tocmai pentru ca propunem obiecte de colectie care exceleaza prin forma si materialitatea lor, ni se pare essential sa oferim cumparatorilor sansa unei experiente directe a potentialei legaturi cu aceste obiecte mai adevarata decat cea mijlocita de internet.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle