(P) Scaunul în care te relaxezi, scaunul pe care nu vrei să-l împarți cu nimeni

(P) Scaunul în care te relaxezi, scaunul pe care nu vrei să-l împarți cu nimeni

De ce ne plac scaunele de relaxare? Pentru că sunt confortabile!! Sigur, stilul lor este important, pentru că acestea trebuie integrate în decorul casei tale, dar primul gând când vezi scaune de relaxare este confort. Este scaunul la care de-abia aștepți să ajungi acasă să te cuibărești în el cu o carte, sau să te uiți la serialul preferat.

Găsirea unui scaun confortabil nu e treabă tocmai ușoară, asta dacă nu ai aflat încă de magazinul online EXPERT-SCAUNE.ro. Din confortul casei îți poți alege scaunul preferat, scaunul despre care prietenele tale vor vorbi când vor veni în vizită la tine.

Acum, este important să știi ce dorești de la scaunul care vei dori să fie al tău și doar al tău. Dacă tot ce îți dorești când ajungi acasă este un masaj, se poate rezolva. La un click distanță găsești scaune cu masaj, la prețuri ce te vor surprinde.

Dar momentele de relaxare nu stau neapărat într-un masaj.  Ai nevoie de un scaun pe care să-l ții în living, ori pe verandă sau de ce nu, chiar pe balcon. Va fi locul unde poate vei sta cel mai mult la telefon vorbind cu cei dragi, va fi locul spre care vei fi mereu atrasă când vrei puțin timp doar pentru tine.

Înainte de toate acestea însă, trebuie să iei câteva decizii. Ce culoare să aibă noul tău scaun, să fie cu mânere sau nu, să fie genul în care să te cuibărești sau în care să te întinzi. Atât de multe decizii la prima vedere, dar noi spunem că în momentul în care vei trece prin catalogul cu scaune, vei ști din prima care este preferința ta. Va fi… dragoste la prima vedere.

Și dacă tot suntem aici, vă dăm și câteva sfaturi pentru a alege cât mai bine.

Un factor important e spătarul. Spătarale pot fi mai înalte sau mai joase, dar dincolo de toate, spătarul este acolo pentru a oferi suport lombar. Dacă îți place să te uiți la TV sau să citești, ar trebui să optezi pentru un scaun cu spătar mai înalt, pentru a avea suport și pentru gât.

Scaunele cu spătare mai joase sunt foarte bune pentru conversații, pentru a sta la un ceai cu prietenele, dar nu sunt scaune pe care să poți sta pentru o perioadă îndelungată.

Cu mânere sau fără? Că alegi un scaun cu mânere sau nu, e o alegere în funcție de preferințe. Depinde de cum stai în general așezată și mai ales cât timp stai. Faptul că îți poți odihni brațele pe mânere poate fi relaxant. Mânerele sunt importante la un scaun pe care îl utilizezi zi de zi, dar nu și la un scaun utilizat ocazional sau când inviți pe cineva la tine pentru a mai sta la povești. Precum spuneam e mai mult o alegere persoanală. Poți lua în considerare și modul în care se potrivește cu decorul din jurul lui și astfel să iei o decizie.

Tu cum vrei să fie scaunul tău de relaxare? Preferi un scaun cu masaj? Sau vrei poate un fotoliu în care să te scufunzi? Ori poate vrei un scaun cu design modern care să confirme încă o dată că ești mereu la curent cu cele mai noi trenduri? Oricare ar fi alegerea ta, locul unde poți lua decizii vis-a-vis de viitorul tău scaun e la www.EXPERT-SCAUNE.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle