(P) Festival du Bonheur – Pour les Gourmands

Știi sentimentul acela pe care îl trăiești când ai avut o zi de cinci stele? Sau acel sentiment copleșitor când guști ceva atât de delicios încât știi că acel moment îți va rămâne întipărit în memorie pe viață? Sau acea explozie de râsete incontrolabile alături de prieteni pe care o poți descrie atât de simplu ... feiricire pură?

(P) Festival du Bonheur – Pour les Gourmands

Festival du Bonheur este exact genul acesta de experiență pe care o vei retrăi alaturi de gașca ta de prieteni.

Organizatorii Festival du Bonheur au demonstrat la fiecare ediție că iau gastronomia foarte în serios. Astfel, aflat deja la a cincea  ediție, dupa un an de pauza cu grele incercari,  evenimentul  promite oportunitatea de a gusta bucătăria națională și internațională prezentată într-un meniu extrem de variat, pentru toate gusturile și orientările culinare.

In perioada 18 – 21 iunie 2021, tot în zona Enigma din Mamaia Nord, unde  peste 20 de Food Trucks vor întregi un paradis culinar, Festival du Bonheur va deveni din nou HOT SPOT-ul culinar pentru toți turiștii, fie ca sunt cunoscători în ale bucătăriei, pofticioși curioși sau doar petrecăreți.

Iată și un rezumat a ceea ce veți regăsi în această a cincea ediție din luna iunie 2021.

 

  • Locația excelentă, bucatele alese și extrem de diverse se vor regăsi toate, în același loc, pe o suprafață ofertantă.

  • Cele peste 20 de Food Tracks își așteaptă oaspeții pe durata celor 4 zile de vacanță astfel:

 

  1. iunie 16.00 pm – 00.00 am

  19-21 iunie               12.00 pm – 00.00 am

 Batranu Sas / Bubble Waffle / Burger Van / Buzz Burgers / Coaste Nea Costache / Creperie de Paris / Fane     Curcanul / Gourmet Street Food /  La nu știu cine / Mexican Buziness / Miss Baker / Mr Red Mexicanos / Plescavita Van / Pizza Italian Job / Sweet Cotton Candy / Sweet Dreams / SwitchMorn / The Pastry Truck / Thai IceCream / Umami / Yoyo Burgers

 

  • Muzica va fi asigurată de artiști/dj locali: Adrian Eftimie, Rosario, The Gang, Andrei K, DMC și altii.

  • O amenajare inedită și de această dată. Veți petrece într-o oază de vegetație pe malul Marii Negre desăvârșită odată cu lăsarea serii de un spectaculos proiect de lumini ce va conferi magie amintirilor fotografice.

 

Atmosfera locului va fi susținută ca de obicei de cea mai cool și entuziastă echipă organizatorică, de cei mai voioși vizitatori, dar și si de activările partenerilor evenimentului : Kaufland, Food Panda, Birra Moretti, Tanqueray, Jidvei, Coca Cola, Pro Fm, MK Illumination și Kohler Sdmo.

INTRAREA ESTE LIBERA!

Confirmați-vă prezența pe pagina  de socializare a evenimentului pentru a fi la curent cu toate anunțurile Festival du Bonheur – ediția iunie 2021

Event Facebook: 
https://www.facebook.com/events/336721907226093

Pagină  Facebook Festival du Bonheur : 
https://www.facebook.com/FestivalduBonheurRO/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle