(P) Cutia cu poze creaza amintiri unice de la evenimentul tau

Dupa numai 3 ani de activitate, “Cutia cu poze” a devenit un brand recunoscut si respectat in randul companiilor care au nevoie de servicii de fotografie pentru eveniment. In acest moment detin 8 cabine foto ce tiparesc fotografiile pe loc, concepute pentru a oferi amintiri unice prin creativitate.

(P) Cutia cu poze creaza amintiri unice de la evenimentul tau

Momente amuzante vor fi surprinse de o camera foto profesionala ascunsa intr-o cutie decorata inedit. De asemenea nu va lipsi nici recuzita, adaptata in functie de tema, de cerinte si de imaginea aleasa pe fundal. Daca fotografia la minut, era pe vremuri singura modalitate de a obtine o imagine pe loc, astazi 'Cutia cu Poze' este o modalitate de distractie, la care se apeleaza tot ma des. Protagonistii se vad pe ecran in timp real, putand astfel sa-si adopte postura dorita. Cutia este insotita de un set de accesorii 'Party' care contine, diversi ochelari, mustete si palarii amuzante. Desigur, faptul ca imaginile se printeaza pe loc, fiind peste timp singura 'urma' a unui eveniment care s-a consumat, intensifica energia participantilor.

Cutia cu poze' va reda fericirea si momentele unice de la evenimentul tau prin poze de o calitate executata cu un echipament profesional, asistat de cei care au creat si au pus suflet si pasiune in acest proiect. Asa ca, nu-ti face griji, sigur vei fi pe maini bune!

Fiind o reactualizare a vechii fotografii la minut, imbinata cu ideea de 'Selfie', Cutia cu Poze', www.vreaucabinafoto.ro , este distractia la moda care nu poate lipsi de la petrecerea ta. Tipareste peste 300 de fotografii pe ora/cabina foto, fotografia fiind singurul lucru cu care raman invitatii tai dupa petrecere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle