(P) Arbo Residence Mogoșoaia – Stil de viață aproape de natură

Trăim într-o lume a vitezei, a orașelor împânzite de clădiri înalte, a traficlului care îneacă străzile și, implicit, a poluării. Dar cum ar fi ca, măcar acasă să fie mai aproape de... natură?

(P) Arbo Residence Mogoșoaia – Stil de viață aproape de natură

Natura este mai aproape de tine la Arbo Residence Mogoșoaia. De ce? Ei bine, află că ansamblul rezidențial este situat exact în inima naturii, în nordul Capitalei. Înconjurat de spațiile verzi și de pădurea Mogoșoaia și departe de agitația cotidiană a metropolei, Arbo Residence este locul perfect pentru liniște, aer curat și relaxare.

Apartamentele spațioase, cu aspect elegant și design modern, sunt ideale pentru a-ți petrece timpul acasă, înconjurat de cei dragi. Mai mult, Arbo Residence îmbină natura cu tehnologia, în cel mai plăcut mod, prin conceptul de smart-housing, care poate fi instalat, la cerere, în locuința ta. Calitatea, luxul și natura sunt caracteristicile-cheie care descriu acest ansamblu rezidențial și care contribuie la un stil de viață extraordinar, din toate punctele de vedere.

Cred că îți dorești să locuiești într-o comunitate care îți împărtășește valorile și idealurile personale și ale familiei tale. Așadar, Arbo Residence promite să se ridice și chiar să-ți întreacă așteptările: va cuprinde 1.100 de apartamente, iar construcția se va desfășura pe parcursul următorilor trei ani. Primele 300 de spații vor fi locuibile chiar anul viitor, iar faza a doua de construcție va începe peste șapte luni.

De la apartamente de tip studio, și până la duplexuri cu adevărat impresionante, complexul Arbo Residence vine în întâmpinarea ta, pentru a satisface dorințele și nevoile fiecărui viitor locatar în parte. Și dacă nu te-am convins încă, lista facilităților cu siguranță o va face. La parterul complexului va fi amplasată o grădiniță, ca tu și copilul tău să puteți fi mai aproape de casă, într-un cadru cald, prietenos și comod. Un supermarket există și el în plan, ca să nu-ți lipsească nimic niciodată. Mai menționăm și restaurantele, agențiile bancare sau spălătoriile, toate sunt prevăzute în apropierea complexului, pentru ca tu să te poți bucura de o viața liniștită, fără să mai fie nevoie să pierzi timp în trafic sau să te simți izolat sau privat de anumite necesități.

Arbo Residence este, fără doar și poate, locul unde vrei să locuiești: înconjurat de natură, aer curat și liniște, într-o comunitate care îți împărtășește idealurile, puternică, corectă, și, nu în ultimul rând, plăcută vizual – o bijuterie arhitecturală, concepută într-o geometrie armonioasă.

În fond, ce este cel mai important atunci când îți alegi căminul? Siguranța, încrederea, liniștea și natura sunt câteva elemente esențiale unui stil de viață mai bun, mai sănătos și, implicit, mai fericit. Iar Arbo Residence îţi livrează, cu măiestrie, toate aceste lucruri.

Pentru mai multe informații, vizitează-le site-ul și convinge-te singur, pe www.arboresidence.ro!

 

Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle