(P) CULORI INTENSE, ținute de efect

(P) CULORI INTENSE, ținute de efect

Fără limite la creativitate, atunci când vine vorba de ținutele tale! Mix&match piesele preferate din garderoba ta, oricând îți dorești o ținută care să te pună în valoare. Perwoll are grijă ca hainele tale să arate ca noi, pentru mai mult timp!

De câte ori ai spus că iar nu ai cu ce să te îmbraci, atunci când ai deschis dulapul cu haine? Dar știi că este doar o scuză, pentru că adevărata problemă este, de fapt, cum să combini piesele vestimentare din garderoba ta, pentru a realiza ținute noi, unice. Cu siguranță încă ai o mulțime de haine care îți sunt pe plac, dar pe care nu știi cum le poți potrivi și accesoriza, ori eviți să le îmbraci des, pentru a nu le deteriora.

Îndrăznește să porți mai des hainele tale preferate și să arăți senzațional, de fiecare dată! Dacă pur și simplu ești îndrăgostită de un item din garderoba ta, nu te feri să îl îmbraci de câte ori vrei. Cu puțină creativitate, poți obține outfit-uri diferite cu aceeași bluză, fustă sau pereche de pantaloni, potrivite pentru diferite evenimente sau momente ale zilei.

În plus, îți poți păstra hainele ca noi pentru mai mult timp, cu Perwoll, detergentul lichid care menține intensitatea culorilor și este delicat cu țesăturile.

Din grijă pentru haine, Perwoll și Andreea Raicu ți-au pregătit proiectul Mix&Match, prin care te vor inspira în crearea unor ținute fashionable.

„Am creat împreună cu Andreea Raicu câteva ținute practice pornind de la anumite piese-cheie pe care ar trebui să le ai și tu în garderobă. Inspiră-te de la noi și experimentează noi moduri de styling, cool dar elegante în același timp.” – Domnica Mărgescu, Fashion Director

Săptămânal, vei găsi pe canalul de Instagram al Andre­ei câte un colaj cu trei outfit-uri diferite, realizat cu aceeași piesă centrală.

Iată unul dintre ele. Ți-ai dat seama care este piesa cheie?

 Foto : Alexandru Rosieanu

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle