Obiceiuri de modă veche în materie de relații, care ar trebui să redevină populare

Când ne gândim la cele mai romantice gesturi, o persoană stând în ploaie pentru a-și declara dragostea sau scriindu-i o baladă persoanei iubite, ne dăm ochii peste cap și ne gândim că lucrurile astea se pot întâmpla doar în filme.

Obiceiuri de modă veche în materie de relații, care ar trebui să redevină populare

Ei bine, o mulțime dintre aceste mici, dar semnificative, gesturi nu se întâmplă numai în basme, ci sunt inspirate din perioada în care social media nu ne domina viețile.

Uite câteva sfaturi despre întâlniri pe care pariem că le foloseau bunicii și care ar trebui să redevină cool.

Întâlnirile față în față

V-ați întrebat vreodată de ce le era atât de ușor părinților tăi să se întâlnească? Unul dintre motive este că nu aveau atâta tehnologie care să acționeze ca o barieră între ei. Experții ne sugerează să punem deoparte telefonul și să începem să observăm bărbații și femeile din jurul nostru. Nelăsând tehnologia să ne domine interacțiunile cu potențialii parteneri, vă veți putea concentra mai mult pe propriile dorințe și așteptări și te vei distanța de superficialitatea specifică social media.

Vorbitul la telefon

E greu de crezut că vorbitul la telefon a devenit de modă veche, dar adevărul este că foarte mulți oameni care ies la întâlniri află mai multe unul despre celălalt prin intermediul mesajelor și a rețelelor de socializare, decât prin socializarea efectivă.

Mesajele sunt un mod mult mai simplu de a interacționa, iar, din acest motiv, vorbitul la telefon demonstrează mai mult interes. În plus, s-a demonstrat că dacă auzi vocea persoanei iubite îți crește nivelul de serotonină din organism.

Ieșirile mai dese în oraș

Cu atât de multe seriale bune pe Netflix este foooarte simplu să „Netflix and chill', în loc să ieșiți în oraș, dar părinții și bunicii noștri obișnuiau să iasă afară, nu să stea în casă. Este un obicei foarte distractiv și nu trebuie să fie foarte costisitor.

Să nu vorbiți cât timp sunteți la job

Este simplu să stați toată ziua cu telefonul în mână și să vă dați mesaje de genul: „Ce mai faci?', „Ce ai mâncat la prânz?' și așa mai departe, și, sigur, aceste mesaje sunt foarte simpatice. Dar nu subestimați puterea unei mici pauze în comunicare. Înainte să existe telefoane, oamenii trebuiau să aștepte toată ziua pentru a interacționa cu persoana iubită. O pauză în comunicare poate fi un lucru bun pentru a potența așteptarea și curiozitatea și, astfel, întâlnirea va fi cu atât mai semnificativă.

Oferitul florilor

Imaginează-ți cum ar fi să mergi să te întâlnești cu iubitul tău și să îl vezi cum te așteaptă cu un minunat buchet de flori. Este un gest care spune multe. Cu un mic efort îți poți face persoana iubită să zâmbească toată ziua.

Bilețelele de dragoste

Nu trebuie să fii Emily Dickinson ca să poți scrie poezii persoanei iubite. Lucruri precum scrisorile de dragoste sau notițele amoroase nu mai sunt la modă și tocmai de aceea sunt foarte apreciate atunci când sunt oferite.

Bunele maniere

Bunele maniere nu sunt deloc de modă veche, sunt atemporale, așa că folosește-le! Acest lucru se aplică indiferent dacă ești bărbat sau femeie.

A aștepta înainte de a face sex

Trebuie să recunoaștem că amânarea unei partide de sex pentru „a vă cunoaște mai bine' este puțin demodat. Dacă tot ce îți dorești este o aventură de o noapte, atunci nu este nicio problemă să nu aștepți. Dar dacă ceea ce îți dorești este o relație de lungă durată, nu strică să aștepți puțin pentru „momentul potrivit'. Alocă-ți puțin timp pentru a cunoaște mai bine persoana iubită, pentru a-ți da seama dacă amândoi vă doriți același lucru.

Citește și:
Lucrurile pe care toată lumea vrea să le știe despre relații, conform topului de căutari Google 2017

Text: Madalina Preda
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din lifestyle