Nu te vrea, dar nici nu te lasă în pace. Semne că ești într-o relație din care e mult mai sănătos pentru tine să ieși

Până acum ai rezistat eroic. Întrucât e foarte greu emoțional să fii alături de un bărbat care nu te vrea cu adevărat. Ce conturează o astfel de relație?

Nu te vrea, dar nici nu te lasă în pace. Semne că ești într-o relație din care e mult mai sănătos pentru tine să ieși

Povestea e clasică. Nici nu intră pe ușă, nici nu iese sau pleacă, ci pur și simplu stă în prag ca un motan nehotărât. Ce face de fapt? Un bărbat care nu te vrea 100% blochează calea de acces pentru cei alături de care ai putea să construiești o relație serioasă și nici nu te lasă să închizi ușa, astfel încât capitolul să fie finalizat, iar tu să te vindeci. Egoism? De ce nu. Deoarece el primește, se încarcă emoțional de la tine, pe când tu stai într-o continuă stare de tensiune și incertitudine. Așadar schimbul nu este echitabil. Pentru că până la urmă o relație asta este: un contract, o tranzacție emoțională unde fiecare oferă și primește.

Te hrănește cu firimituri

Să nu dea nimic este imposibil, așa că menține o temperatură tolerabilă (o perioadă) a relației. Puteți chiar să vorbiți zilnic, să îți dea mesaje de mai multe ori pe zi, sau o dată la câteva zile. Însă gesturile de afecțiune sunt rare, mărunte sau aproape inexistente. Iar singurul contact mai profund la nivel fizic este cel sexual. Cum se spune între fete… te ține caldă. Eventual îi cunoști o parte din prieteni (sau chiar pe niciunul), dar persoanele semnificative din viața sa știu prea puține detalii despre tine.

Nu poți planifica mai nimic

Ideea de angajament îl face să se simtă inconfortabil, iar întâlnirile voastre sunt mai degrabă spontane decât planificate. Rareori să organizezi o ieșire peste trei zile, un weekend la munte cu două săptămâni înainte. Programul lui este al lui, în funcție de cum îi convine lui și niciodată în funcție de tine. Ajungeți în același loc în oraș pentru că tu ești cu prietenii tăi, el cu ai lui, și eventual vă intersectați la o anumită oră…

Nu se ține de cuvânt

De multe ori este cuprins de avânt și spune că te ajută cu diverse lucruri sau faceți anumite activități împreună. Dar uită sau invariabil intervine ceva. Suflul proactiv se diminuează. La polul opus este cel care se valorizează prin importanța pe care i-o dai și modul în care nu te descurci fără el.

Limitele sunt valabile numai în cazul lui…

… iar povestea se derulează după regulile sale. Dacă tu refuzi, abil te face să te simți vinovată, ajungând să te întrebi dacă nu cumva tu ești cea care sabotează relația. Așa că treptat nu mai pui nicio limită tocmai din această teamă.

Își păstrează opțiunile deschise

Iar asta este cât se poate de evident. Prieteni îți spun că a invitat în oraș sau a contactat și tot discută cu diverse cunoștințe, evident de sex feminin. Poate chiar el recunoaște că e activ pe Tinder și alte aplicații de dating. Într-un grup vezi că este foarte receptiv la prezențe feminine, pe tine mai mult te ignoră și este foarte implicat în interacțiunile cu ele. Practic niciuna dintre acțiunile lui nu dă de înțeles că între voi ar fi ceva la nivel romantic.

Citește și:
Consideri că sunt cele mai bune calități ale tale, dar întrețin relațiile în care te simți nefericită

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle