Nouveau Baroque – expozitie de fotografie conceptuala

Nouveau Baroque este un eveniment artistic autentic si original, dedicat unei expozitii conceptuale, in care se armonizeaza talentul si viziunea unica a unui fotograf – Oana Mihoc, un make-up artist – Bianca Marca si un hair stylist – Laurent Tourette.

Nouveau Baroque – expozitie de fotografie conceptuala

Noua personalitati din Romania contemporana, din diverse domenii, li s-au alaturat in acest proiect cu finalitate caritabila. Ele sunt portretizate in tablourile fotografice Nouveau Baroque printr-o paralela cu personaje mitologice feminine.

De ce baroc? Pentru ca un fotograf vede o mie de detalii acolo unde omul obisnuit percepe abia cateva. Pentru ca un make-up artist recompune, intr-o bogatie de nuante, trasaturile unui chip. Pentru ca un hair stylist realizeaza forme despre care credeam ca nu sunt posibile.Totul intr-un Nouveau Baroque de secol 21.

Conceptul de frumusete feminina autentica, reactualizat si reinterpretat in viziunea celor trei artisti, va fi dezvaluit in tablourile fotografice cu ajutorul celor 9 personalitati-modele portretizate, in spatiul deosebit al Hotelului Carol Parc.

Vernisajul
Expozitia va avea vernisajul joi, 12 mai 2011, ora 19:00, la Hotelul Carol Parc si va fi accesibila publicului in perioada 14 mai-14 iunie 2011.

Artistii – echipa Nouveau Baroque

Oana Mihoc – Fotograf
Absolventa a Universitatii din Brasov si a Universitatii Dalles din Bucuresti, sectia de Fotografie. Din 2008 s-a dedicat intru totul fotografiei si lucreaza pe cont propriu. A infiintat YooKee Photo si isi doreste sa spuna o poveste prin fiecare fotografie.
Bianca Marca – Make-up artist
A absolvit cea mai prestigioasa academie de make-up din Romania si s-a impus ca
make-up artist in peisajul bucurestean. Considera chipurile oamenilor o panza pe care se joaca si pune culorile potrivite.
Laurent Tourette – Hair stylist
A venit in Romania in anul 2004 si este ambasador oficial al L’Oréal Paris. A primit acest titlu dupa o serie de succese, devenind intai campion al Frantei la coafura, apoi campion european si mondial.

Cele 9 personalitati-modele implicate:

Monica Petrica – balerina; Andreea Raducan – gimnasta; Albertina Ionescu – prezentator TVR; Kinga Varga – designer vestimentar; Alexandra Badoi – prezentator Antena 1, solista; Patricia Cimpoiasu – violoncelist trupa Amadeus; Georgiana Dumitru – solista Filarmonica, Opereta, trupa Retro Future; Dana Savuica – model, jurnalist, om de PR; Roxana Tanase – model.

Fondurile stranse din vanzarea tablurilor unicat vor fi folosite in mod caritabil, ajungand la copiii cu autism prin Autism Romania.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle