Neutral Is The New White

Clubul Interact Cismigiu isi incepe activitatea, anul acesta, cu un eveniment ce consta intr-o prezentare de moda androgina cu scop caritabil.

Neutral Is The New White

Organizatorii isi propun sa promoveze tinerii designeri, mai precis, elevii si studentii care isi doresc sa activeze in acest domeniu pe viitor, conceptul central fiind ”egalitate de gen în moda”.

Dupa cum au declarant organizatorii, ,,prezentarea de moda va pune accent pe piesele de culoare alba si mai ales pe tricoul alb, elementul simbol pentru acest eveniment. Albul reprezinta un element neutru, iar tricoul fiind catalogat o piesa unisex, sustinem ca are un puternic potential atat din persectiva creatiei, cat si de cea a mesajului emancipator asumat de valorile feministe pe care dorim sa le punem in lumina.'

Echipa nucleu care se ocupa cu organizarea si coordonarea acestui eveniment este constituita din 7 eleve, membre Club Interact Cismigiu: Diana Canghizer, Michelle Goanta, Ana Petrescu, Carla Ivaschescu, Valentina Goanta, Ioana Turcescu si Amedeea Grigorie.

Evenimentul va avea loc pe 20 ianuarie, incepand cu ora 19:00, in Concept Store IRIS (Calea Moșilor, nr 34).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle