Neașteptată vacanță pentru așteptatele filme de desene animate

Dar chiar și dacă s-ar fi trecut la școala online, există acum o platformă video streaming exclusiv pentru desene animate care poate fi accesată la orice oră, deci și după timpul dedicat lecțiilor, de oriunde, de pe orice fel de dispozitiv și, ceea ce e mai important, este total gratuită: cartoontvplus.ro

Neașteptată vacanță pentru așteptatele filme de desene animate

Mercy Street (Strada Speranței) este unul din filmele pe care mulți, chiar și dintre adulți își doreau să îl revadă. Primul lungmetraj românesc de animație produs în ultimii zeci de ani. Un film plin de sensibilitate și concurent serios pentru producții vestice.

Tot aici, copii, dar și adulții, pot găsi primul serial de animație „Legendarium”.

Realizate în 2D sau 3D producțiile puse la dispoziția copiilor pot fi foarte bine introduse în timpul destinat educației. Ba, unele dintre ele, mici bijuterii de artă, pot fi considerate educație culturală chiar și pentru adulți.

Platforma, în primul rând, și-a propus să promoveze tot ce înseamnă producții românești, inclusiv din Republica Moldova, de scurt și lung metraj, și care nu au loc pe piață pe lângă marile case de distribuție. E mare păcat pentru că unele sunt chiar foarte bune.

Nu sunt foarte multe titluri (în comparație cu Netflix), acum, pe platformă, ca atare, deși scurtă, vacanța va fi suficientă pentru o trecere în revistă a tuturor filmelor.

Vizionare plăcută!

Text: Dana Cristescu

Foto: cartoontvplus.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle