Indicatori că bărbatul pe care îl placi ar putea fi „material” de relație

Bărbatul pe care îl placi este potrivit pentru o relație de cuplu serioasă? Din păcate nu toți bărbații care ne atrag ne oferă stabilitate și afecțiune.

Indicatori că bărbatul pe care îl placi ar putea fi „material” de relație

Bărbatul pe care îl placi dă semne că ar fi și el interesat de tine. Ceea ce evident îți produce multă bucurie, iar scenariile romantice încep să curgă șuvoi în mintea ta. Cea mai frecventă greșeală este să proiectezi asupra lui imaginea ideală pe care o ai tu despre bărbați. Fără să fii atentă la ce oferă el cu adevărat și cum arată realitatea. Fă câțiva pași în spate și evaluează situația corect.

Este disponibil emoțional

Acesta este primul și cel mai important criteriu. Cum ai putea construi o relație cu cineva care este închis ermetic, cu nenumărate lacăte și cifru. Ar fi o luptă epuizantă din partea ta, pe care prea puțin probabil să o câștigi. Dacă îți spune că este indisponibil, crede-l! Sigur, e necesar să fie sincer și transparent. Să comunicați mult, iar tu să îți asumi și să îi pui verde în față acele întrebări care te preocupă. Nu te ajută să îți imaginezi povești, ci să testezi realitatea.

Nu vrea să umple un gol

Și printre bărbați există teama acută de singurătate. Iar dacă el nu vrea pe cineva doar ca să nu fie casa goală, ci îl interesează o relație hrănitoare emoțional, să evolueze alături de femeia respectivă, iar pentru asta e dispus să fie și singur… Este o persoană care are o viziune mai sănătoasă asupra relațiilor, decât varianta care se agață și întreține relaționările toxice.

Nu se consideră superior celorlalți…

… și implicit nici ție. Încrederea în sine e bună, un bărbat cu stimă de sine ridicată se raportează diferit la relație, dar asta nu presupune minimizarea sau umilirea partenerei, lupta pentru putere, competiția. Sentimentul de superioritate vine din narcisism și încearcă să supracompenseze lipsa de valoare simțită la nivel profund.

Este politicos

Nevoia de respect este o nevoie emoțională de bază, iar un bărbat care respectă femeile va crea un mediu emoțional confortabil și propice evoluției individuale, dar și relaționale. Îți respectă alegerile, părerile, iar la capitolul maniere stă foarte bine.

Este matur

Are viața în ordine, este capabil să ia decizii importante, se bazează pe forțele proprii și oferă susținere celorlalți, când este nevoie, fără să se sacrifice. Maturitatea nu exclude și latura ludică, spontană, nu îl transformă într-un individ plictisitor, ci e o trăsătură care îl securizează atât pe el, cât și pe cei din jur.

Nu te provoacă la jocuri psihologice

Iar acestea nu sunt cele legate de discuțiile care vă stimulează mental. Ci de faptul că în ceea ce îl privește știi cum stai. E interesat de tine și asta se vede în mod activ. Te ascultă, e atent la tine, curios să te descopere, fără să lase loc de interpretări.

 

Citește și:
Oare le-ai conștientizat? Experiențe dureroase în dragoste care te fac să fugi de bărbați

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle