Imnul campaniei Jeans4dreams®DHM, interpretat de Alessia Tofan

Fundația Copii în Dificultate (CID), în colaborare cu DHM Printing & Advertising și Casa de discuri Roton lansează imnul oficial al campaniei umanitare Jeans4Dreams.

Imnul campaniei Jeans4dreams®DHM, interpretat de Alessia Tofan

Campania își propune ca, prin fondurile adunate, să adauge speranță de viață copiilor cu tulburări genetice rare sau boli neurologice severe îngrijiți în cele 5 centre CID din toată țara. Puteți sprijini acest demers donând 2 Euro prin SMS la 8836 cu mesajul DONEAZĂ.

De ce Jeans4Dreams?Așa cum panglica roz simbolizează conștientizarea cancerului de sân, Blue Denim Genes Ribbon este un semn pentru recunoașterea bolilor genetice rare și ajută la unificarea unei comunități fracturate de mii de maladii mici care nu au avut până acum o voce colectivă și se celebrează pe 28 februarie.

Imnul Jeans4Dreams, Pot să visez' este cântat de Alessia Tofan, o fetiță de 12 ani, născută sub o stea norocoasă. Aceasta s-a lansat de curând în cinematografie cu un rol de excepție în filmul Octav', în regia lui Serge Celibidachi, unde a jucat alături de actorii Marcel Iureș și Victor Rebengiuc.

Tânăra artistă nu a putut să rămână indiferentă în fața dramelor pe care le trăiesc copiii mai puțin norocoși și a sărit imediat în ajutorul lor.

Copiii ajutați de Fundația Copii în Dificultate au mare nevoie de noi toți. Printr-un simplu SMS la 8836, cu textul DONEAZĂ, le putem dărui acestor copii încă o zi de viață.' a declarat Alessia Tofan.

Videoclipul melodiei „Pot să visez' a fost filmat în vara anului trecut pe Domeniul Știrbey. Versurile și muzica îi aparțin lui Ovidiu Stănescu și Aidei Șotea, regia lui Dragoș Stănescu iar Andrei Culcușică a fost director of photography.

La filmări au participat copiii Giulia Toma, Denisa Grecan, Martin Dumitrescu, Raissa Lefter, Sofia Mantea și Vanessa Andronic de la LaLa Music Academy, îndrumați de Mădălina Petre.

Producător este DHM Printing& Advertising, partener al campaniei Jeans4Dreams.

Despre Fundația Copii în Dificultate (CID)

Probabil nicio investigație clinică nu poate răspunde la întrebarea de ce un copil e bolnav incurabil?' Orice om sănătos, pus față în față cu această situație, se simte în fața unui esec.

Fundația Copii în Dificultate (CID) s-a deschis încă din anul 1990 cu scopul de a oferi siguranță, îngrijire medicală, speranță și afecțiune copiilor atinși de maladii incurabile sau aflați în fază terminală, acelora infestați cu HIV/SIDA, copiilor autiști sau abandonați. După 27 de ani de activitate, împreună cu DHM Company Printing & Advertising lansează campania ,,Jeans4Dreams'.

Există șansa unei mobilizări generale. Societatea contemporană poate îngriji acești copii. Un copil bolnav și abandonat reduce specia umană la nimic, un copil bolnav și îngrijit ridică Pământul la rangul de paradis.

Ei nu abanDONEAZĂ. Trimite Donează' la 8836 și susții cu 2 euro copiii cu boli genetice rare și pe cei cu boli neurologice grave.

www.jeans4dreams.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle