Iată ce vor mânca vedetele la Gala Premiilor Oscar 2018

Meniul include 7000 de mini figurine Oscar de ciocolată!

Iată ce vor mânca vedetele la Gala Premiilor Oscar 2018

Premiile Oscar sunt cel mai important eveniment de la Hollywood, iar toate celelalte evenimente și petreceri de dinainte sunt doar o „încălzire' pentru seara celor mai importante premii din domeniul filmografiei. Ceea ce continuă să ne atragă atența însă, pe lângă rochiile de seară care te lasă cu gura căscată și evident, anualii câștigători, este mâncarea servită.

În fiecare an, celebrul bucătar șef Wolfgang Puck surpinde vedetele cu cele mai atractive feluri de mâncare, de la aperitive la desert, toate servite cu un vârf de glamour.

Pe oaspeții care ajung la ballroom-ul Ray Dolby îi așteaptă peste 60 de feluri de mâncare, toate pline de imaginație. La barul de gheață de 1 tonă, oaspeții pot servi parfait de caviar cu topping de aur de 24 de karate, picioare de crab, homar, și escalop crud.

Pentru cei care preferă carnea în favoarea peștelui, bucătarul a pregătit tartar de vită Miyazaki Wagyu cu garntură de orez negru alături de tacos de taro, conopidă picantă și limeuri murate. Iubitorii de paste se pot înfructa cu cavatappi și trufe la cuptor, paste campanelle de casă făcute din spanac și servite cu mazăre, ceapă Cipollini și roșii fripte.

Nici deserturile nu sunt mai prejos, cu bunătăți precum tarte de lychee și zmeură, „stup de albine mocha' făcut din înveliș de ciocolată neagră, ganache de miere și mousee din mascarpone mocha. Toate astea pe lângă toate aromele posibile de mascarpone, pentru a satisface toate gusturile.

Și dacă toate cele menționate mai sus nu erau suficiente, 7000 de figurine Oscar în miniatură așteaptă invitații pentru momentul perfect de Instagram. Se poate spune, deci, că toți invitații vor mânca bine în data de 4 martie.

În cazul în care vă întrebați ce o să se întâmple cu ce nu s-a mâncat, resturile se vor duce la diferite adăposturi și cantine pentru cei nevoiași.

Citeste si:
Rochii pe care ne dorim să le vedem pe covorul roșu la Premiile Oscar 2018

Text: Catinca Sulea
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle