Folosește-te de psihologie pentru a fi o femeie irezistibilă! Tehnici de manipulare simple și eficiente

Studiile au demonstrat clar care sunt acele elemente care te fac o femeie irezistibilă. Vrei să-ți îmbunătățești capacitatea de a flirta?

Folosește-te de psihologie pentru a fi o femeie irezistibilă! Tehnici de manipulare simple și eficiente

Ești înapoi în jocul seducției. Poate că ți-ai pierdut antrenamentul după ani de relație sau ai senzația că faci ceva greșit din moment ce ești o femeie frumoasă, dar succesul la bărbați este destul de slab. Sigur, pentru îmbunătățiri e loc oricând, așa că aceste tehnici psihologice promit să te transforme într-o femeie irezistibilă.

Dinamica trupului

De câte ori nu ai văzut o persoană atractivă fizic, dar care practic nu-ți transmitea nimic? Era ca o coală albă de hârtie, impecabilă, dar fără absolut niciun mesaj. Da, te ajută să arăți bine, să ai un trup frumos, o față drăguță, să fii cochetă, însă atitudinea va obține mai mult. Așadar nu fi statică! Zâmbește, fă contact vizual, mișcă-te grațios, elegant și ține sub control nervozitatea. Toate acestea se numesc atractivitate dinamică și reprezintă expresia la nivel nonverbal a trăsăturilor tale de personalitate cu notă pozitivă. Folosește-le cu moderație, căci și prea multă exuberanță poate dăuna.

Ești atentă și prezentă

Îl ignori, vă jucați de-a șoarecele și pisica, și poate funcționa o vreme. În mod cert incită vânătorii sau prădătorii de profesie. Dar pentru conexiune reală, profundă și de durată acest truc al lui hard to get, cum zic americanii, în final lucrează în defavoarea ta. Oamenii sunt atrași de cei cărora le pasă de ei, le demonstrează interes și atenție.

Uită de opusele se atrag…

… acesta este unul dintre miturile legate de cuplu care ne fac deseori să cădem în capcana relațiilor nepotrivite. Studiile au subliniat cât se poate de clar că, în ceea ce privește atracția, similaritatea este cea care câștigă detașat, lăsând mult în urmă complementaritatea sau diferențele extrem de mari dintre oameni. Dar, atenție, nu încerca să te prefaci că ai aceleași pasiuni sau valori ca bărbatul de care ești interesată. Pentru că acest artificiu va ajunge să-ți explodeze în față, iar minciuna nu este o cale potrivită de a demara o poveste romantică. Poți manipula situația în favoarea ta evidențiind abil toate acele elemente care sunt în realitate comune.

Să fii prezentabilă, dar nu exagerat

Varianta neîngrijită, de parcă ai nevoie să fii salvată din ghearele vreunui monstru nu intră în discuție. De asemenea, un aspect plăcut, care demonstrează echilibru, încredere, respect de sine câștigă detașat în comparație cu haine extrem de revelatoare și țipătoare. Când vrei să ieși mult prea mult în evidență asta mai degrabă indică nesiguranță și gusturi vestimentare îndoielnice.

Citește și:
Partenerul este cel care a vrut să vă despărțiți? De ce ți-a făcut un mare bine

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle