Adevarul nespus despre fostele sotii ale lui Donald Trump

Timp de multi ani, mariajele presarate cu scandaluri ale lui Donald Trump , de la Ivana Trump la Marla Maples, au facut deliciul tabloidelor.

Adevarul nespus despre fostele sotii ale lui Donald Trump

3. Marla a obtinut mult mai putin in urma divortului

Donald si Marla si-au anuntat separarea in mai 1997, iar procedurile de divort au fost demarate trei luni mai tarziu, potrivit publicatiei New York Times.

Dosarul s-a mai judecat inca doi ani, pana cand Maples a renuntat in sfarsit la batalia ei pe acordul prenuptial. Potrivit New York Daily News, ea a obtinut doar doua milioane de dolari. In 2002, Maples urma sa publice o carte, despre al carei subiect s-a speculat ca ar fi mariajul cu Donald Trump. Proiectul a fost anulat in mod misterios in ultimul moment.

trump-m1

4. Ivana se gandea sa devina prima doamna inca din anii ’80

In 2016, Ivana a declarat pentru New York Post ca Donald avea intentia de a candida la presedintie cu 5 ani inaintea divortului lor, dar scandalul rezultat in urma separarii lor a facut lucrul asta imposibil. Asa cum a iesit la iveala, si Ivana se gandea cum va fi viata sa la Casa Alba, dupa cum a fost detaliat intr-un interviu pe care l-a acordat revistei Vanity Fair in ianuarie 1988.

„Probabil ca asta nu se va intampla in urmatorii zece ani, cu siguranta nu!', a raspuns ea cand a fost intrebata daca telul ei e sa ajunga la Casa Alba.

„Sunt atatea de facut pana atunci. Am investit in orasul asta aproape un milliard de dolari. Nu putem sa ne lasam pe seama altora investitiile si sa plecam la Casa Alba. S-ar duce pe apa sambetei intr-o secunda. E prea curand.

trump-iv

Dar peste zece ani, Donald va avea 50 de ani, va fi un barbat in floarea varstei', apoi a adaugat: „Ceea ce a facut Donald in ultimii zece ani unele corporatii nu reusesc nici intr-o suta. Donald este interesat de politica la un anumit nivel. Dar nu cred ca va candida la primarie. Ar putea face asta cu usurinta, dar nu ar fi o provocare pentru el.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle