Ești singură după foarte mulți ani de relație? Ce trebuie să știi despre noul univers de dating

Lucrurile s-au mai schimbat față de acum mulți ani, când ai fost ultima dată singură. Ce se întâmplă în zona de dating și cum să fii pregătită.

Ești singură după foarte mulți ani de relație? Ce trebuie să știi despre noul univers de dating

A început o nouă eră: ești din nou singură. Vei zâmbi ironic și poate vei spune că pandemia te-a ajutat să îți faci ordine în viață. Sau că te așteptai la acest deznodământ, doar că nu aveai suficient curaj. Indiferent cum s-a ajuns aici, te raportezi la realitatea actuală și ce să faci cu ea. Ți-ai dat vreme să îți plângi fosta relație? Ai analizat ce se întâmplă cu tine? Dacă vrei ceva serios sau doar povești ușurele fără prea multe implicații? Ori doar discuții cu cineva și atât? Iar cum piața de dating a suferit ceva schimbări față de acum 5-10 ani când ai fost tu ultima dată celibatară, iată ce să iei în considerare.

Aplicațiile de dating online

Ok, știm că siteurile de dating au pătruns timid acum mulți ani și poate ești teoretic familiară cu ele. Ei bine, vei descoperi că acum sunt la putere. Aveau succes și înainte de pandemie, dar distanțarea socială le-a făcut să fie mai utile ca niciodată. Simți că ți-ai pierdut antrenamentul în ceea ce privește flirtul? Până te simți dispusă să ieși la întâlniri îți poți exersa arta conversației.

Fără poze nud!

Nu mică îți va fi mirarea poate când vei primi poze explicite de la bărbații cu care te vei conversa. Iar ei, la rândul lor, să ceară poze sau filmulețe revelatoare. Nu intra în acest joc periculos mult uzitat în ultima vreme. Chiar dacă nu ți s-ar vedea fața, aceste ipostaze pot fi arătate oricui, postate pe internet… Și ai încredere atât de mare în cineva încât să îi trimiți astfel de fotografii?

Atenție la întâlniri

Pandemia a complicat lucrurile, astfel încât e foarte important să ai grijă la siguranța ta mai mult ca oricând. Alege locuri de întâlnire care nu sunt aglomerate, dar nici pustii (totuși te vezi cu un necunoscut) și menține distanța fizică. Are sens să riști contactarea virusului?

Nu te aștepta ca primul care îți iese în cale să fie Alesul

Setează-te mental pentru multiple întâlniri, altfel vei fi dezamăgită. Ori ca să ajungi la Prinț este necesar să săruți mai multe broaște. Ce face diferența? Rapiditatea cu care vei face selecția. Cu cât pierzi timp alături de persoanele nepotrivite încercând să le schimbi și să le convingi cât ești tu de minunată, cu atât îți vei reduce șansele de a intra în acea relație sănătoasă. Încercarea și eroarea vin la pachet și cu multiple lecții care, chiar dacă sunt neplăcute sau dureroase, îți vor fi foarte folositoare mai târziu.

Cu toții avem bagaje emoționale

Deja discutăm de o anumită vârstă când poate celălalt a trecut printr-un divorț, a pierdut membrii ai familiei, pandemia i-a afectat afacerea sau locul de muncă, are copii etc. Nu este o persoană de 20 de ani cu puțină experiență sau fără evenimente marcante de viață. Tu să lămurești cu tine ce este agreabil sau nu să aducă partenerul în relație.

Citește și:
Cum să ai grijă de tine și să te protejezi în avans în cazul unei despărțiri

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle