ELLE te invita la Art Safari, cea mai mare expozitie de arta din Romania

S-au pus in vanzare biletele pentru cea de-a treia editie a Pavilionului de Arta București - Art Safari, cea mai mare expozitie de arta din Romania, care va avea loc in Palatul Dacia-Romania, in perioada 5-15 mai 2016

ELLE te invita la Art Safari, cea mai mare expozitie de arta din Romania

Biletele pot fi rezervate pe site-ul Art Safari sau pot fi cumparate direct de pe eventim.ro. Pana pe 5 mai biletele pot fi achizitionate la jumate de pret. Astfel, un bilet intreg are pretul de 25 lei, copiii sub 12 ani vor intra gratuit, iar elevii, studentii și pensionarii beneficiaza de un pret preferential de 15 lei.

Timp de 11 zile, Bucureştiul va fi cucerit de arta, fie ca vorbim despre arta de patrimoniu, moderna sau contemporana. Pe langa expozitia centrala, dedicata sarbatoririi centenarului miscarii Dada, si zonele galeriilor de arta moderna si contemporana, spatiile marca Art Safari vor gazdui conferinte, artele spectacolului, proiectul The Space, dedicat tinerilor artisti aflati la debut (pana in 25 de ani), precum si ateliere pentru copii.

Cladirea monument istoric Palatul Dacia-Romania (viitorul sediu al Pinacotecii Bucuresti) este situata in Centrul istoric al Bucurestiului la adresa Str. Lipscani nr. 18-20, langa BNR.

Organizator: Fundatia Centrul Cultural Art Society

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle