ELLE MAN NOIEMBRIE 2012

ELLE MAN FASHION – TENDINTELE VESTIMENTARE MASCULINE PENTRU SEZONUL TOAMNA-IARNA 2012/2013

ELLE MAN NOIEMBRIE 2012

ELLE MAN FASHION – 10 PIESE CLASICE IN GARDEROBA MASCULINA – Maurice Munteanu crede ca domnii s-au saturat, intr-o oarecare masura, de influentele diverselor culturi in moda masculina (punk, gay, rock&pop etc.) si isi doresc piese din ce in ce mai clasice, dar cu o tusa de nonsalanta extrema.

ELLE MAN INTERVIU – SIX LEE: DESIGN PENTRU UN DANDY – Six Lee este unul dintre acei designeri promitatori care nu doar ca au reusit sa atraga atentia revistelor, dar care si incearca sa defineasca felul in care se imbraca barbatii vremurilor noastre. Ioana Ulmeanu a stat de vorba cu el si a aflat mai multe despre viziunea sa.

ELLE MAN GROOMING – SKIN S.O.S.: IMPACT TERMIC! – Anuleaza efectele frigului asupra pielii cu un regim de ingrijire optim, cu ajutorul caruia sa treci prin sezonul rece cat mai confortabil. Alege acele formule care fac ce promit si de care ai stricta nevoie!

ELLE MAN HEALTH – DON’T WORRY, BE HAPPY – Stresul e o componenta iminenta a vietii si poate cel mai aprig dusman, insa daca stim sa-i facem fata, ne poate deveni prieten. Pentru asta, specialistii cred ca barbatii au cate ceva de invatat de la femei…

ELLE MAN TRAVEL – 3 SAPTAMANI IN HIMALAYA – Daca n-ai citit cartea lui Marius Chivu, ajunsa la cel de-al doilea tiraj, textul din ELLE MAN te va convinge probabil s-o faci. Nu doar pentru a descoperi muntele de la celalalt capat al lumii, ci pentru a intelege cum e sa scapi de tirania de a fi mereu disponibil, reperabil, comunicativ si comunicabil. De a trai doar cu tine insuti…

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle