ELLE MAN Noiembrie 2010

Cele mai hot tendinte in moda, design, produse cosmetice, plus accesorii hi-tech

CLIVE OWEN, MISTER CHARMING – Frumos, seducator, aparent fara sa-si dea seama. Castigator al premiului Oscar si al Globului de aur, cu o lunga cariera in teatru si cinematografie, dar si o prezenta eleganta, care nu eclispseaza in nici un fel imaginea lui de tata de familie. Oare exista barbatul ideal?!


GHIDUL BARBATULUI STILAT DE LA A LA Z
– Care sunt cele mai hot destinatii, sporturi, produse cosmetice, accesorii vestimentare si gadget-uri? ELLE Man a alcatuit un ghid de life-style, iar ca sa-ti fie mai usor a ordonat alfabetic sugestiile redactiei. 
 

GENERATIA PENTRU CARE TIMPUL NU E DESTUL – Inca nu s-a inventat un cuvant romanesc pentru ei, Poate ca termenul de "REALIZAT" folosit indeobste pentru a-i descrie pe cei care au achizitionat deja, putin dupa varsta de 30 de ani, o masina si un apartament intr-un complex rezidential, ar fi cel mai adecvat. Dar ei sunt OVERACHIEVERS. Ei vor mai mult.

TENDINTLE VESTIMENTARE MASCULINE PENTRU SEZONUL TOAMNA-IARNA 2010/2011

Yes Sir – Designerii s-au intors la valorile clasice! Un trenci croit impecabil, un costum in carouri sau un pulover din casmir sunt incredientele de baza ale unui look ce debordeaza de masculinitate.

Pantaloni baggy
– Dupa atetea sezoane in care designerii te-au bombardat cu pantalonii slim, a venit in sfarsit vremea modelelor baggy, cu cea mai comoda croiala posibila. Optiunea noastra? Varianta de la Daks completata de elemente office!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle