El… sex, ea… amor (de Mihaela Radulescu)

Luna aceasta, Mihaela Radulescu face o pledoarie pentru naturalete, bun gust si (eventual) sentimente, atunci cand vine vorba de sex, si va propune o autoanaliza inteleapta si binevenita la orice varsta.

El… sex,  ea… amor (de Mihaela Radulescu)

Nu stiu cum procedeaza prostituatele, mental vorbind (si glumind, desigur), dar femeile din categoria din care stiu ca fac si eu parte apreciaza sexul in masura in care vine la pachet cu iubirea, cu indragosteala, cu pasiunea si… planurile de viitor impreuna. Degeaba consumam fantezii cu… instalatorul, cowboy-ul, actorul nu-stiu-care sau stripper-ul, caci la asternut tot la iubire ne declansam corespunzator. Cine nu e pregatit de o astfel de discutie sau cine e prea prost ca sa o trateze cu decenta n-ar trebui sa citeasca mai departe, ca sa nu-si altereze… nefericirea si frustarile solide pe aceasta tema.

Acum, daca ne-am relaxat si putem sa dezbatem chestiunea matur, propun, cu bune intentii, sa ne analizam propria viata sexuala. Nu la o masa rotunda, ci in gand, in taina unui curaj pe care e bine sa nu-l avem la cafenea, nici macar cu prietenele cele mai bune. La urma urmei, intimitatii trebuie sa-i mai ramana niste drepturi, iar placerii niste obligatii din partea noastra.

Despre sex se vorbeste mai mereu in derizoriu, cel putin in public. Glumele proaste isi extrag cea mai multa seva din acest teritoriu si se refera, cu precadere, la femei. Ca unele genereaza doar astfel de porniri pentru primatele hamesite, ne e clar numai dintr-o privire la intamplare in mall-uri, in presa mondena, in emisiunile tembele sau pe strazile la moda, care duc spre cafenele sau cluburi. Numarul femeilor tinere care urla „sex din vestimentatie, stil de dans sau fel de a vorbi il excede zdrobitor pe cel al femeilor rafinate, senzuale si naturale, care stiu sa trezeasca pasiuni reale, in barbati care au finete si cu care ajung sa faca sex infinit mai rafinat si mai de calitate decat ar putea vreodata suratele lor necizelate. Sigur, acum mai depinde si de barbatul luat in discutie si la brat, caci pasiuni ciudate, devieri sexuale si pofte inexplicabile gasim si la purtatorii de opinca, dar si la cei cu papion.

Una dintre cele mai grotesti imagini care ma bantuiau zilele trecute, la vederea unor creaturi feminine… de nedescris, intr-un mall din Bucuresti, era momentul de dupa sex. Exact acela in care iti privesti barbatul (tu cu dragoste, el aproape adormind). Ma intrebam, vizualizand tenace: ce traiectorie au luat mesele din par, cum si-a regasit genele false tragic desprinse, cum si-a protejat unghiile cu desene animate, ce au patit buzele botoxate si ce s-a intamplat cu cerceii roata cu spite?! Dar cu rujul fosforescent si platformele-copita de vaca, stiti, alea fara toc, care-ti dau senzatia ca juna merge doar pe varfuri si ca la prima adiere se va rostogoli spre spate?!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle