De ce unii barbati se tem de relatii serioase

Barbatii au anumite motive pe baza carora isi aleg partenerele. Insa, atunci cand vine vorba de luarea unor angajamente serioase, cei mai multi incep sa se retraga.

De ce unii barbati se tem de relatii serioase

Acestea sunt unele dintre motivele care le afecteaza deciziile.

Unii barbatii pur si simplu nu vor sa fie legati'

Pentru multi barbati, implicarea intr-o relatie serioasa inseamna ca nu vor mai putea face ceea ce faceau inainte de a-si lua angajamentul. Acest lucru inseamna ca nu le place sa aiba anumite limite cu privire la ce pot si ce nu pot face. Poate ca mai vor sa se intalneasca si cu alte femei iar un angajament serios ii va impiedica sa faca acest lucru.

Au alta persoana in minte

Unii barbati nu vor sa se implice in relatii serioase pentru ca se mai gandesc si la o alta femeie. Poate ca este vorba de fosta iubita, poate de femeia care l-a refuzat sau de tanara cu care a dansat zilele trecute in club. Acest lucru ii va impiedica sa se implice total intr-o relatie.

Se tem de esec

Unii barbati se tem de angajamente pentru ca au anumite indoieli. Una dintre ele are legatura cu faptul ca relatia nu va avea succes. Teama de esec este uneori suficienta pentru a-i impiedica pe unii barbati sa isi ia angajamente serioase.

Au avut experiente neplacute cu relatiile anterioare

Unii barbati se tem de angajamente pentru simplul motiv ca au avut experiente neplacute in trecut. Uneori, aceste experiente sunt atat de traumatizante incat ii va impiedica sa se implice in alte relatii pentru a evita si alte situatii asemanatoare.

Nu ii intereseaza relatiile serioase

Unii barbati nu vor sa isi ia angajamente serioase pentru ca nu sunt genul de barbati care sa se implice intr-o relatie. Pentru unii, o relatie inseamna numai aspectul fizic, sexual, si nu vor sa se implice si emotional.

Nu le plac presiunile

A forta un barbat sa se implice serios intr-o relatie nu ii va schimba opinia, ci, din contra, il va face sa fuga si mai departe de angajamente. Unii cred ca doar ei sunt cei in masura sa spuna cand este momentul potrivit sa se implice si nu accepta ca cineva sa ii forteze si nici sa le sugereze acest lucru.

FOTO: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle