Cum să ieși din încurcătură! Kit de supraviețuire pentru o primă întâlnire nereușită

O primă întâlnire are nevoie de un plan de urgență. Astfel încât să te simți în siguranță, confortabil, pe timp de pandemie și când lucrurile vor reveni la normal.

Cum să ieși din încurcătură! Kit de supraviețuire pentru o primă întâlnire nereușită

Nu ai de unde să știi dacă prima voastră întâlnire va fi o experiență plăcută ori un eșec total. Iar dacă nu îl cunoști, ați ajuns să vă vedeți în urma folosirii unei aplicații de dating online, poate cu atât mai mult vei simți nevoia să te pui la adăpost. Ce ai de făcut în acest sens? Iată câteva idei.

Alege un loc unde să te simți în siguranță

V-ați cunoscut online, ați vorbit o vreme, totul pare ok. Așa că ați decis să vă vedeți față în față. Cum localurile sunt închise aveți extrem de puține opțiuni unde să beți sau să mâncați ceva. Inventiv, el poate a propus un drum în afara orașului, o plimbare prin pădure, oricum o variantă care te menține pe tine dependentă de el. Pentru prima întâlnire cel puțin alege un loc unde să ai libertate de mișcare, să poți să pleci dacă ceva nu este ok pentru tine. O plimbare prin centrul orașului, prin parc ziua pot fi alternative viabile.

E ok să menții distanța!

Lucrurile sunt clare, în spațiile publice purtăm mască și este recomandat să păstrăm distanțarea fizică, să evităm aglomerațiile. La prima întâlnire de ce ai renunța la toate astea? În final poți să îți pui în pericol sănătatea ta și a celor dragi. Pe timp de pandemie adaptarea este cheia, chiar și în materie de dating.

Să ai mereu la tine bani numerar

Bărbatul plătește la prima întâlnire? Împărțiți nota egal? Fiecare își plătește partea lui? Te duce acasă sau nu? Pentru a evita situațiile neplăcute este recomandat să ai la tine bani nu doar pe card, ci și o sumă în numerar. Poate vrei să îți cumperi o apă în parc, iar vânzătorii ambulanți prea puțin probabil să aibă pos. Te-ai hotărât să închei întâlnirea mai devreme, ți s-a rupt un toc și e necesar să iei rapid un taxi. Variantele sunt multiple, iar acest confort oricum te va relaxa.

Asumă-ți decizia!

Nu ți-a plăcut, el insistă să prelungiți întâlnirea, tu vrei acasă. Nu este cazul ca brusc să primești un telefon de la o prietenă care te cheamă de urgență la ea, să inventezi drumuri la părinți sau alte scuze. Ori să fii atât de diplomată încât să îi dai speranțe false. Nici ție nu ți-ar plăcea să fii dusă de nas. E un semn de respect să nu îi irosești celuilalt timpul, să recunoști că nu există chimie sau compatibilitate și mai degrabă îl vezi ca pe un prieten. Să recunoști asta față de tine în primul rând. Te gândești că îl rănești și nu ai putea să îi zici așa ceva verde în față? Faptul că nu ești interesată de o relație, dar nici să te vezi cu cineva casual, că dorești să te concentrezi pe diverse aspecte ale vieții tale, ești foarte ocupată, ar putea fi o modalitate de a împacheta adevărul.

Citește și:
Comportamente deranjante pe care le au bărbații chiar dacă sunt într-o relație de cuplu asumată

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle