Cum arata cei mai ciudati pantofi pe care i-am vazut in acest sezon

Daca pantofii pe care ii purta Lady Gaga in trecut te socau, ceea ce urmeaza te va surprinde cu siguranta. Si nu intr-un mod placut!

Cum arata cei mai ciudati pantofi pe care i-am vazut in acest sezon

Daca ai crezut pentru o secunda ca ai vazut totul in materie de pantofi, nu te grabi. Ceea ce urmeaza va depasi kitsch-ul papucilor din plastic cu aplicatii, a UGG-urilor cu blanita si chiar a pantofilor transparenti.

Creatia aproape funny vine de la artista Keiko Ohata care a conceput o pereche de pantofi ce intruchipeaza in detaliu un cuplu de porumbei.

Pantofii au fost facuti manual de artista japoneza din bucati de polistiren, vata si sarma. Oricant de mult efort a pus Keido in creatia sa, nu putem trece cu vederea modul atroce in care arata.

Daca pe podiumurile de moda nu isi vor gasi niciodata locul, artista a hotarat sa isi scoata pantofii inaripati la o plimbare in parc, alaturi de ceilalti porumbei… vii. Desi pasarile nu au fost incantate de suratele lor din plastic, despre oameni nu s-a putut spune acelasi lucru. Femeia a devenit tinta tuturor camerelor de fotografiat, si nici nu ne intrebam de ce.

Chiar daca nu putem scuza modul in care arata acesti pantofi, apreciem foarte mult inventivitatea artistei Keido Ohata cunoscuta in mediul online pentru creatiile sale manuale.

Citeste si:
Londra a fost declarata Capitala Internationala a Muzeelor

Text: Robert Moraru
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle