Crezi că sunteți într-o zonă gri? Ți-ai dori să fiți împreună? Semne care-ți arată că pentru el ești doar o prietenă

Îl placi mult sau, în general, îți dorești atât de tare o relație încât vezi dovezi de afecțiune care... nu există. Da, pentru el ești doar o prietenă.

Crezi că sunteți într-o zonă gri? Ți-ai dori să fiți împreună? Semne care-ți arată că pentru el ești doar o prietenă

Friendzone e un tărâm tare neplăcut dacă vrei să-i fii mai mult decât prietenă. Sigur, au existat relații construite pe amiciție, dar și multe inimi frânte pentru că povestea nu a evoluat într-una romantică. Nevoia puternică de a fi iubită te poate împinge la fantezii cu iz de basm, unde Făt Frumos e prietenul tău în care deja ai încredere și îl respecți. Fantasmezi la el doar pentru că e la îndemână. În alte cazuri dezvolți sentimente autentice și cauți cu lupa dovezi că reciproca e cât se poate de valabilă. În tot acest proces nu faci decât să-ți alimentezi iluziile, și să nu fi atentă la un potențial partener de cuplu. Deci înfige bine picioarele în pământ și ai curajul să te raportezi la situație, așa cum este ea.

Discută cu tine despre alte femei

Îți povestește despre diverse personaje feminine care i-au atras atenția, cu cine s-a întâlnit, conversat online. Un bărbat care e cu adevărat interesat de tine și vrea să încercați o relație nu s-ar sabota singur în asemenea fel. Și nu pica în capcana lui așa vrea să îți stârnească interesul. Această strategie este un joc infantil care zdruncină din temelii o principală nevoie emoțională: cea de siguranță.

Îți povestește lucruri jenante

Când ai gânduri romantice cu cineva, nu îi povestești întâmplări jenante, care te pun într-o lumină devaforabilă. Asta se întâmplă între prieteni. Unde e o miză romantică, încerci să pari cât mai special, în forma ta cea mai bună, tocmai pentru a atrage. Până și animalele sau păsările fac asta! Își umflă penajul sau blana, adoptă posturi impresionante, ba chiar au anumite dansuri de curtare.

Nu a acționat concret în plan fizic

Poate au existat momente de flirt, îmbrățișări mai… ciudate, glume cu tentă sexuală, dar gândește-te la interacțiunea fizică pe care ai avut-o cu bărbații cu care ai ajuns să ai o relație de cuplu serioasă și de durată. Și, cel mai important, un bărbat care te vrea arată asta!

Îți subliniază clar statutul de prietenă

Verbal e cât se poate de direct, stabilește limitele relației voastre și anume de prietenie. Poate că a simțit direcția în care tu te duceai, mai mult sau mai puțin subtil, și a vrut să clarifice situația. Poate că pur și simplu vorbea despre voi și doar a transmis ce simte pentru tine: sentimente sincere de prietenie.

Te tratează ca pe unul dintre… băieți

De multe ori bărbații nu mai fac prea bine distincția între prietenii de același sex și cei de sex opus și toată lumea e cumva băgată în aceeași oală la nivel comportamental. Rareori ieșiți doar voi doi, mai mereu însoțiți. Sau dacă aveți întâlniri între patru ochi ele nu capătă în niciun caz nuanțe de dating.

Citește și:
Tipuri de activități în cuplu! Sunt distractive, alungă plictiseala și vă ajută să vă consolidați relația

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle