Concert The Mono Jacks si Grimus, in Wings Club din Bucuresti

"Cine gusta muzica live de calitate nu trebuie sa rateze acest eveniment!", a declarat Dan Birman, fondatorul proiectului "Muzica romaneasca la cel mai inalt nivel". Este vorba de concertul pe care The Mono Jacks si Grimus il vor sustine la Bucuresti, azi, 24 februarie 2012 – re-editarea evenimentului ce a avut loc saptamana trecuta in Cluj-Napoca.

Concert The Mono Jacks si Grimus, in Wings Club din Bucuresti

The Mono Jacks, trupa al carei solist vocal este Doru Trascau de la formatia AB4, a lansat pana acum albumul "Now in Stereo" si EP-ul "Fortunes", de pe care sunt extrase piesele "Maria", "Come Back Girl", "Push The Pedal", “Woman” sau "Modernis".

"Pe Grimus i-am descoperit cu vreo 5 ani in urma cand i-am vazut live la B52. Afirmam atunci ca sunt una dintre cele mai tapene trupe live. Baietii suna la fel de bine si acum iar Egretta este cu siguranta unul dintre cele mai bune discuri din ultimii ani." , declara Doru Trascau.

Trupa Grimus revine in forta pe scena in 2012 si a pregatit un show din care nu vor lipsi cele mai iubite piese de pe albumele "Egretta" si "Panikon".

"Cred ca e cea mai potrivita combinatie de trupe, de stiluri si de public pentru acest concert. Intotdeauna mi-a placut sa impart scena cu o trupa a carei muzica sunt fan, iar The Mono Jacks e o astfel de trupa", a declarat Vali Rauca, chitarist, vocal si compozitor in cadrul trupei Grimus.

Concertul va incepe dupa ora 21, biletele costa 20 lei si se pot achizitiona de la intrarea in club.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle