Comorile Printesei Diana vor fi expuse public incepand de maine – la 20 de ani de la moartea tragica a acesteia

Lumea Printesei Diana se invarte in jurul lor: ca si fotografiile de pe biroul ei extrem de ordonat.

Comorile Printesei Diana vor fi expuse public incepand de maine – la 20 de ani de la moartea tragica a acesteia

Cand vine vorba de a-i aduce un omagiu Printesei Diana inainte de a aniversa 20 de ani de la moartea ei, Printul Harry si Printul William trebuie sa se ocupe de tot.

Incepand de maine, la Palatul Buckingham veti gasi o replica a biroului Printesei Diana – prezentat de cei doi fii ai sai, asa cum si l-au amintit. Ei nu doar ca au imprumutat lucurile ei pentru expozitia temporara, ci au instiintat personalul Palatului cum sa le aranjeze pe toate.

Aici, veti vedea pentru prima data public camera unde a lucrat Printesa Diana la Palatul Kensington – pana la moartea ei in 1997. Pe biroul sau, pe langa creioane, stilouri si un radio Roberts ies in evidenta fotografiile cu baietii ei. Tot aici se gaseste si faimosul card de Craciun din 1995, unde sunt imprimate poze cu Printul William si Harry.

Un alt obiect important regasit pe biroul ei este un calendar de argint de la Cartier, primit de la Ronald si Nancy Regan in timpul vizitei regale in S.U.A in 1985. In calendar se gasesc date precum: date de retinut, aniversarile Printului William si al Printului Harry.”

In dreapta biroului se gaseste cutia D. Spencer, pe care o avea de cand era eleva la West Heat School in Kent. De-a lungul timpului, Printesa a depozitat in cutie scrisori pretioase de la prieteni si familie.

Un alt obiect care se regaseste pe biroul acesteia este o cutie cu casete. Printesei Diana ii placea foarte mult muzica si voia sa fie mereu inconjurata de casetele ei preferate. Printre ele se gasesc: albume cu muzica clasica, Placido Domingo, Jose Carreras si Luciano Pavaroti si casete cu muzica pop: Diana Ross, Lionel Richie, George Michael si Rod Stewart.

Nu este de mirare ca incaperea unde va avea loc expozitia va fi chiar camera de muzica a Palatului Buckingham.

Citeste si:
Printesa Diana: icon de feminitate, eleganta & stil (GALERIE FOTO)

Text: Georgiana Ciocan
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle