Spa Chanel la Hotelul Ritz Paris

Unul dintre cele mai stylish hoteluri din Paris, Hotel Ritz, situat in Place Vendome si preferatul lui Coco Chanel, va gazdui primul spa Chanel din lume.

Spa Chanel la Hotelul Ritz Paris

Coco Chanel a locuit in Hotelul Ritz, din Place Vendome, pentru mai mult de trei decade, in apartamentul care astazi ii poarta numele. Astfel, faptul ca primul spa Chanel din lume se deschide in cadrul acestui hotel luxos nu este deloc intamplator. De fapt, sticluta celebrului parfum Chanel no. 5 se pare ca este inspirata de arhitectura si design-ul hotelului.

Desi compania Chanel detine multe produse de infrumusetare, de la protectie solara pana la ruj de buze, de multi ani, aceasta este prima data cand lanseaza un intreg spa, cu produse si tratamente specifice.

BAIN

Hotelul Ritz a fost inchis in ultimii 4 ani, din 2012, pentru renovare. Redeschiderea din iunie 2016 a dezvaluit un nou interior, chic si luxos. Iar spa-ul Chanel nu face exceptie: fresce, o piscina in stil neoclasic, matase, toate creeaza o atmosfera cum nu se poate mai eleganta, luxoasa, dar si un confort de neegalat.

Spa-ul include 5 incaperi pentru tratamente, unde poti experimenta 5 uleiuri de masaj denumite dupa parfumurile iconice ale lui Mademoiselle Chanel. Spa-ul ofera o experienta multisenzoriala, ce ofera relaxare atat pentru minte cat si pentru trup.

Dupa cum spunea insasi Coco Chanel: „Luxul trebuie sa fie confortabil, altfel nu este lux.'

Foto: ritzparis.com, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle