Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 9 – 13 februarie

N-ai nici un plan pentru saptamana asta? Nici o problema, ti-am facut noi!

Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 9 – 13 februarie

LUNI, 9 FEBRUARIE

Astazi, incepand cu ora 19:00, la Cinema Patria poti vedea spectacolul Badaranii' de Carlo Goldoni. O comedie care aduce in prim plan viata burghezilor de la jumatatea secolului al XVIII-lea, cu naravurile si caracterele lor. In regia lui Dan Tudor, Badaranii' are o distributie de exceptie printre care ii amintim pe Mircea Albulescu, Costel Constantin, Gheorghe Visu, Eusebiu Stefanescu, Adriana Trandafir, Cecilia Barbora si Gabriela Popescu. Biletele se gasesc la agentia teatrala si la casa de bilete a cinematografului.

MARTI, 10 FEBRUARIE

Pana pe 20 februarie, la Galeriile BMR te asteapta expozitia Receptor' a pictorului Liviu Mihai, artist laureat in 2014 la Oxford International Art Fair, cu un record personal de vanzare la Casa Grimberg si cu o expozitie anuntata primavara aceasta la Nancy Victor Gallery din Londra.

MIERCURI, 11 FEBRUARIE

Te invitam s-o urmasesti pe tanara noastra actrita, Maria Alexandra Lungu jucand alaturi de Monica Belluci in cea mai noua productie regizata de Alice Rohrwacher – Le meraviglie' (Minuni). Filmul, premiat la Festivalul de la Cannes, spune povestea unei familii multietnice de apicultori care incearca sa supravietuiasca in conditii de criza.

JOI, 12 FEBRUARIE

Astazi, incepand cu ora 21:30, in Jai Bistrot, trupa clujeana Satellites concerteaza pentru Irina, o fetita de un an si trei luni, care din cauza unei boli foarte rare are nevoie de ajutorul tau. Accesul la concert este gratuit, dar esti incurajata sa faci donatii!

VINERI, 13 FEBRUARIE

Pentru ca mai e doar o zi pana la Valentines Day, te invitam la o piesa de teatru cu si despre iubire – Declick'. Un spectacol despre doi tineri care ajung sa formeze un cuplu dupa o aventura de-o noapte si care nu au curajul sa recunoasca ca nu vor sa-si continuie relatia. Cu Sabina Branduse si Rares Lucaci, spectacolul Declick' in regia lui Alex Unguru se joaca incepand cu ora 19:00, la Godot Cafe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle