Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 16 – 20 februarie

Premiere de teatru, cinematografie turca, un film-surpriza si, bineinteles, nelipsitul party de vineri seara – iata unde-ti propunem sa mergi saptamana asta!

Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 16 – 20 februarie

LUNI, 16 FEBRUARIE

Buna varianta rea' este o poveste despre viata, bucurie, dragoste si necazuri, in care comicul si tragicul se impletesc sublim, iar binele si raul convietuiesc intr-o mare imbratisare pusa pe seama Arbitrului de Sus – Anonimul. In regia lui Rusu Vadim, spectacolul Buna varianta rea' se joaca in premiera la Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu, incepand cu ora 20:00. Cu participarea extraordinara a lui Emeric Imre.

MARTI, 17 FEBRUARIE

Pana pe 22 februarie, la Muzeul Taranului Roman, cinematograful Horia Bernea, se desfasoara Zilele Cinematografiei Turce sau Saptamana Filmului Turcesc. Astazi incepand cu ora 19:00 vei avea ocazia sa vezi filmul Eskyia'/Banditul' (1996), o drama in regia lui Yavuz Turgul.

MIERCURI, 18 FEBRUARIE

Ce spui de un blind date cu un film'? Adica o seara de film mai putin obisnuita. Iata cum stau lucrurile! Cinema Elvira Popescu iti propune o seara de film-surpriza. Iar daca ai noroc, poti castiga si o continuare ca-n filme, din partea ceainariei La un Ceai, alaturi de o persoana noua, cu care poti lega o frumoasa prietenie. Sau cine stie, poate iti vei descoperi jumatatea. Tot ce trebuie sa faci e sa mergi astazi la filmul-surpriza de la ora 19:00.

JOI, 19 FEBRUARIE

Astazi, la Teatrul Mic, are premiera oficiala spectacolul „Mata Hari – Dincolo de legenda” de Philippe Collas si Eric Villedary, in regia Lianei Ceterchi. Cu Dana Deminski-Medeleanu, Sorin Medeleni si Oana Albu, spectacolul se joaca incepand cu ora 19:00.

VINERI, 20 FEBRUARIE

Daca ti-era dor de un party drum&bass, afla ca in seara asta, in clubul Fabrica, fac legea Emperor si Transparent. Sau daca muzica techno/house este mai degaba pe gustul tau, iti recomandam clubul Control, unde vei avea parte de o seara experimentala, marca Red Bull Music Academy, cu Cosmin TRG, Lucy, Artwork si Polochord.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle