Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 1 – 5 decembrie

Saptamana asta e saptamana festivalurilor, fie ele de moda, film sau literatura. Asa ca, de ce sa mai stai in casa cand sunt atatea de vazut?

Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 1 – 5 decembrie

LUNI, 1 DECEMBRIE

Pana pe 7 decembrie, la Cinema Elvira Popescu are loc festivalul de film CinePOLSKA sau Zilele Filmului Polonez, eveniment ajuns la cea de-a X-a editie. Pentru mai multe detalii si programul complet al evenimentului intra pe www.culturapoloneza.ro.

MARTI, 2 DECEMBRIE

Pana pe 6 decembrie are loc la AmbasadOr Events cea de-a XXII-a editie a Bucharest Fashion Week. Timp de sase zile, Saptamana Modei va aduce in lumina reflectoarelor cei mai in voga designeri romani, dar si profesionisti de pe scena internationala a modei.

MIERCURI, 3 DECEMBRIE

Daca tot vorbim despre festivaluri, nu putem trece cu vederea FILB (Festivalul International de Literatura de la Bucuresti), cel mai important festival international independent de literatura din Romania. Timp de trei zile, incepand de astazi, evenimentul va incearca sa rescrie harta culturala a Europei, prin intilniri ce includ lecturi publice, dezbateri si dialog cu scriitorii romani, invitati din strainatate, dar si cu cititorii. Ajuns la cea de-a VII-a editie, festivalul se va desfasura la Clubul Taranului, British Council, Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucuresti si Carturesti (Verona). Intrarea este libera.

JOI, 4 DECEMBRIE

Intre festivaluri te invitam la concert. Mai exact la concertul trupei Urma din Silver Church. In decursul a peste 11 ani de cariera, trupa Urma a existat pentru simpla placere de a face muzica buna, creata fara compromisuri si fara alt scop decat acela de a lasa ceva in urma. Asa cum spune chiar numele trupei. Daca vrei sa le asculti cele mai indragite piese, printre care Terminus', 'All Wrong' sau Cine Iubeste si Lasa', sau pur si simplu doar ca sa te mai destinzi dupa o saptamana lunga, hai la concertul RHYMES & REASONS' a celor de la Urma din Silver Church.

VINERI, 5 DECEMBRIE

Editia cu numarul 18 a Festivalului Interntional de Film Studentesc CineMAiubit se desfasoara la Cinama Studio pana maine, 6 decembrie. CineMAiubit este cel mai important si cel mai vechi festival international de film studentesc din Romania, in cadrul caruia, de-a lungul timpului, si-au facut debutul foarte multi tineri cineasti. Astazi, de la ora 20:00, in cadrul unei proiectii eveniment, regizorul Xie Fei isi va prezenta filmul Black Snow', premiat cu Ursul de Argint' la Festivalul de Film de la Berlin din 1990. Intrarea este libera la toate proiectiile din cadrul festivalului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle