Cele 3 semne care îți vor indica ce vrea de fapt partenerul tău de la relație

Unele femei visează la o relație serioasă încă din primele luni de relație, dar cum ne dăm seama care sunt și intențiile lui?

Cele 3 semne care îți vor indica ce vrea de fapt partenerul tău de la relație

Viața este mai frumoasă în doi, dar nu și atunci când fiecare partener are asteptări diferite unul de la celălalt. Cum putem descoperi intențiile bărbaților încă de la bun început? Deși fiecare persoană este diferită și unii bărbați se vor lăsa citiți mai greu, exista totuși niște modalități prin care putem înțelege mai bine ce se întâmplă în mintea partenerului nostru. Îi surâde ideea de căsătorie? Vrea copii? Știe care sunt următorii pași în viitorul apropiat?

Câteodată poate părea imposibil să scoți ceva informații de la el, iar de aceea noi te vom ajuta să îl înțelegi fără prea multă bătaie de cap.

1. Sunt mai atenți la tine decât crezi

Amintește-ți când ați avut prima dată discuția aceea despre familie. Mai ții minte cum te privea? Probabil era atent la cum reacționezi pentru a știi dacă dialogul poate continua. Dacă nu ați dezbătut încă acest subiect, fii mai atentă data viitoare! Evită polemicile și fii zâmbitoare. Nu te arăta prea extaziată, dar nici indiferentă asupra ideii. Până la urmă, primul pas pentru a afla cum va arăta viitorul vostru este să va imaginați amandoi asta. Amintește-ți că sunteți încă la început și aveți multă vreme înainte să dezbateți subiectul.

2. L-ai pus pe gânduri

După ceva timp vei începe să observi că din senin îți va adresa întrebări de genul „La ce vârstă vrei copii?', „Când vrei să te căsătorești?'.

Dacă veți ajunge la această etapă, ar fi bine să fii sinceră cu el și să îi dai de înțeles intențiile tale, chiar dacă poate nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Nu vrei să avansezi într-o relație în care trebuie să vă suprimați dorințele, nu va fi bine pentru nici unul dintre voi. De asemenea, scopul tău este să afli ce vrea el, iar dacă îți adresează astfel de întrebări, probabil are intenții serioase cu tine deja.

3. Se va întâmpla curând

Un bărbat serios va lua lucrurile încet și va acționa corespunzător momentului din relație în care vă aflați.
Mai întai se va asigura că sentimentele sunt reciproce, apoi îți va adresa întrebarea, veți fi logodiți o perioada bună de timp, iar abia apoi îți va da de înțeles că este gata de căsătorie.

Fii răbdătoare cu un astfel de bărbat și vei avea numai de câștigat. Lucrurile bune nu vin ușor, iar dacă te iubește cu adevărat, fii sigură că va apărea și inelul la un moment dat.

Momentul ideal este undeva între un an și un an și jumătate. Până atunci încearcă să nu îți faci planuri pentru viitorul îndepărtat pentru că lucrurile pot lua oricând o întorsătură nedorită iar tu s-ar putea să sfârșești dezamăgită.

Ca să recapitulăm, atenție la limbajul corpului, nu lua decizii din scurt, fii sinceră și ai răbdare. Mai presus de toate sfaturile, fii tu însăți în orice situație.

Citește și:
6 semne că nu veți avea o relație serioasă oricât de mult ai încerca

Text: Sayyad Roxana
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle