„Bravo, ai stil” sau reteta perfecta pentru un show de succes in Romania

Daca nu stii cine este Cristina Mihaela, unde ai trait pana acum?!

„Bravo, ai stil” sau reteta perfecta pentru un show de succes in Romania

Iar daca faci parte din… ei bine, da, aproape toata populatia Romaniei, si stii cine este Cristina Mihaela, atunci stii si ca aceasta a fost o intrebare capcana. Pentru ca aceasta concurenta este din sezonul trecut si nu din cel care se desfasoara in prezent!

Avem intalnire la 16:30!

A post shared by Bravo, ai stil! (@bravoaistil) on

Emisiunea „Bravo, ai stil' este, fara doar si poate, una dintre cele mai urmarite emisiuni de televiziune din Romania la momentul actual. Audientele nu mint la fel de bine precum o fac unele persoane care considera ca, intr-un fel, acest show se incadreaza pentru ele la categoria de placeri vinovate si nu vor sa recunoasca public ca o urmaresc. Dar cifrele sunt cifre, iar acestea spun ca „Bravo, ai stil' este noul negru, ca sa spunem asa – se explica, avand in vedere ca este o emisiune despre moda.

A post shared by Bravo, ai stil! (@bravoaistil) on

Dar chiar asa este? Daca ar fi sa fiu sincera, show-ul „Bravo, ai stil' mi se pare ca urmeaza reteta perfecta, cu ingrediente masurate si cantarite exact, pentru o emisiune de succes in Romania – o combinatie meticulos si atent realizata intre toate componentele ce au dovedit, de-a lungul timpului, ca dau dependenta pe piata autohtona: o masura telenovelistica, un gram de scandal, putin reality-show, un pic mai mult talent-show, si altele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle