Agenda: Cele mai interesante evenimente din saptamana 17-23 martie

Daca iti lipseste inspiratia sau crezi ca nu ai nimic interesant de facut, ti-am pregatir un calendar al celor mai interesante evenimente care sa iti ocupe cat mai placut saptamana.

Agenda: Cele mai interesante evenimente din saptamana 17-23 martie

Luni, 17 martie

Pe 17 incepe festivalul de filme documentare One World Romania. Asa ca puteti sa vedeti Pe valea lui Jato' la Cinema Pro, care deschide oficial festivalul, sau puteti participa la evenimentul Solitaritate, in cadrul caruia sunt prezentate, in acelasi loc, doua scene din spectacolul Gianinei Carbunariu.

Marti, 18 martie

Expozitia MOOON ii aduce laolalta pe artistii Timon Botez, Mihail Cosuletu, Adina Mocanu, Sybille Neumeyer, Iulia Nistor si Philipp Schweiger intr-un proiect despre Luna si despre cum se vede ea de pe Pamant. Asa ca artistii isi imagineaza aspecte despre Luna si cerceteaza prin intermediul experientelor proprii. Vedeti expozitia la galeria Aiurart, pe strada Lirei, la numarul 21, in Bucuresti.

Miercuri, 19 martie

La Control Club (strada Constantin Mille, nr. 4) are loc spectacolul Copii rai, de Mihaela Michailov. Katia Pascariu performeaza de una singura in regia lui Alex Mihaescu in acest spectacol despre sistemul de educatie din Romania, despre formele de violenta prin care sunt pedepsiti copiii si despre relatiile de putere dintre copii, profesori si parinti. Rezervari la 0728.072.362.

Joi, 20 martie

Galeria IX de pe Aviatorilor 9 gazduieste expozitia Strada e a noastra'. O retrospectiva a miscarilor de strada din toamna lui 2013. Sunt expuse in premiera cateva dintre cele cele mai creative bannere si obiecte cu care s-a protestat in timpul miscarii Uniti salvam, iar vizitatorii sunt invitati sa contribuie cu pancartele sau obiectele pe care le-au creat si purtat chiar ei.

Vineri, 21 martie

Este ultima zi a expozitiei lui Daniel Djamo, Items', de la Anca Poterasu Gallery, pe strada Plantelor, la numarul 56. Expozitia aduna cele mai dragi obiecte ale artistului care, desi marunte, au valoare istorica. Daniel Djamo e castigator al premiului ESSL, Henkel Art.Award si a avut rezidente la Paris, Kassel, Chemnitz, Bruxelles, Viena si Liege.

Sambata, 22 martie

E o zi buna sa mergeti la film. Closer to the Moon' al lui Nae Caranfil este peste tot. Pelicula spune povestea spectaculosului jaf asupra unei furgonete a Bancii Nationale, un atac de neconceput pentru autoritatile comuniste, mai cu seama ca cei cinci autori fac parte, ei insisi, din cercurile superioare ale partidului.

Duminica, 23 martie

La Teatrul Metropolis (strada Mihai Eminescu, nr. 89) puteti sa vedeti piesa Lectia de violoncel', in regia artistica a lui Felix Alexa, si cu Radu Beligan, Lamia Beligan, Marius Manole si Tania Popa in rolurile principale. Puteti rezerva bilete la numarul de telefon 021. 210.51.08.

de Ioana Ulmeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle