În această poză cu seara în oraș a actorilor din „Game of Thrones” cineva se ascunde de cameră: cine e personajul și de ce?

Alertă de spoilere!

În această poză cu seara în oraș a actorilor din „Game of Thrones” cineva se ascunde de cameră: cine e personajul și de ce?

Actorii din „Game of Thrones' se pare că sunt buni prieteni și în viața reală – atât de buni prieteni încât, după filmări, ies împreună seara în oraș și se distrează. Nimic neobișnuit până aici.

Problemele intervin atunci când apar paparazzi. Într-o poză apărută recent pe internet, mai mulți actori din „Game of Thrones' se află seara, în oraș, la un bar. Cu toate acestea, ceva e ciudat în imagine: un personaj face tot posibilul să se ascundă de camere și reușește.

Nu putem să nu ne întrebăm cine este acel personaj și pe cine joacă în serial! Dar de ce se ascunde? Ei bine, pentru că actorii sunt instruiți să ascundă de ochii publicului orice posibile spoilere pentru finalul serialului.

În imagine apare Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harrington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Jacob Anderson (Viermele Cenușiu) dar și producătorii, David Benioff și D.B. Weiss. Fotografia a fost făcută în Belfast, în Irlanda, iar pub-ul la care se află se numește Kellys Cellars.


Dar să ne întoarcem la persoana misterioasă: fie este un actor nou, despre care nu trebuie să știm ca există încă, fiindcă personajul său alături de cele menționate ar fi un spoiler, fie este un personaj pe care deja îl cunoaștem, dar despre care nu ar trebui să știm ce anume face încă în acest context.

Ei bine, din păcate, se pare că trebuie să avem răbdare până vom afla răspunsurile la toate aceste întrebări, pentru că ultimul sezon din „Game of Thrones' nu va apărea până în 2019.

Citeste si:
Imagini de la filmările ultimului sezon din „Game of Thrones' dezvăluie ce se va întampla la Winterfell

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle