7 cuvinte puternice pe care le folosesc oamenii de succes

Daca vrei sa iti dezvolti increderea de sine si sa inveti modul in care gandesc oamenii de succes, mai jos ai o lista cu cele mai puternice cuvinte folosite de acestia.

7 cuvinte puternice pe care le folosesc oamenii de succes

Cateodata este atat de simplu sa traiesti viata pe care ti-o doresti! Va trebui, bineinteles, sa iti schimbi anumite convingeri limitatoare care poate s-au format acum multi ani, sa treci peste anumite frici sau sa te extragi din situatii in care altii iti submineaza abilitatile.

Este uimitor cum, cateodata, un simplu cuvant poate sa emane atat de multa incredere si putere, asa ca vorbele pe care le folosesti zi de zi pot spune foarte multe despre ce fel de persoana esti, la fel ca hainele sau limbajul corpului. Iata 7 cuvinte puternice pe care ar trebui sa le integrezi in vocabularul tau daca iti doresti sa fii mai increzatoare!

1. Pot

Acesta este cu siguranta unul dintre cele mai puternice cuvinte! Elimina din vocabularul tau toate cuvintele care au rol neutru, care nu te angajeaza cu adevarat sa faci nimic, cum ar fi „a incerca', „poate', „probabil' etc. Daca stii ca ai abilitatea de a face un anumit lucru, atunci pur si simplu spune ca o poti face.

2. Voi face

O persoana de succes are incredere in abilitatile si aptitudinile sale si stie ce poate face si ce nu poate face. Stie, de asemenea, si ca poate ajunge la timp la o anumita intalnire sau sedinta si ca poate sa reuseasca sa termine un anumit proiect in timp util. Spre exemplu, nu va aranja o intalnire „pe la' ora 10, ci va fi acolo la ora 10 fix, orice s-ar intampla.

3. Obiective

O persoana increzatoare stie ca dispune de toate resursele necesare pentru a duce la bun sfarsit orice sarcina si ca va termina intotdeauna ceea ce incepe. Isi seteaza intotdeauna obiective pozitive si fac tot ce le sta in putere pentru a le indeplini pentru ca stiu ca o pot face. Nu se teme sa faca planuri, sa ia decizii sau sa isi seteze niste obiective, pentru ca stie ca va obtine intotdeauna ceea ce isi doreste.

4. Succes

Oamenii increzatori nu se tem sa aiba succes. Le place sa se simta victoriosi si stiu ca aceasta este rasplata pentru munca lor. In opinia lor, succesul nu este ceva de care trebuie sa fie rusinati, pentru ca stiu ca il pot obtine si ca in acest mod isi vor indeplini toate visele.

5. Stiu

Cei mai multi oameni de succes sunt constienti de cat de multe lucruri pot face daca au incredere in ei. Ei stiu ca pot realiza orice isi pun in minte si ii incurajeaza si pe cei din jurul lor cu atitudinea pozitiva. Spre exemplu, le vor zice intotdeauna celor dragi, care sunt intr-o stare proasta, „Stiu ca poti reusi' si nu „Cred ca poti reusi'.

6. Cu siguranta

In vocabularul persoanelor increzatoare, totul este hotarat. Isi seteaza termene limita si au obiective realiste, pentru ca se angajeaza la un anumit lucru, numai daca stiu sigur ca il pot duce la bun sfarsit. Cand spun „cu siguranta', nu inseamna niciodata „poate'. Daca raman in urma cu lucrul, vor sta treze toata noaptea ca sa termine ce au de facut pentru a nu-si incalca promisiunile.

7. Vreau

Oamenii increzatori nu se tem sa isi exprime dorintele si nevoile. Niciodata nu ocolesc subiectul, ci isi asuma riscurile si nu sunt niciodata peste masura de tulburati atunci cand se confrunta cu un refuz. Daca vor sa faca ceva, atunci vor zice ca vor sa faca acel lucru. Spre exemplu, daca vor o intalnire, atunci o vor cere pur si simplu.

Foto:PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle