6 semne că te ia în serios și nu ești doar un joc pentru el

Dacă ai fost rănită în trecut de un partener cu siguranță îți va fi greu să ai din nou încredere în cineva abia cunoscut.

6 semne că te ia în serios și nu ești doar un joc pentru el

Ni se întâmplă tuturor, ne place de un tip și ne gândim mereu la el, însă nu știm dacă el ne ia sau nu în serios. Ai suferit în trecut deci îți e greu să te lași purtată de văl și să ai încredere în instinctele tale. Însă trebuie să mergi mai departe și să depășești acea perioadă nefastă pentru tine. De cât timp sunteți împreună? Oare vrea o relație serioasă cu tine? Îți faci prea multe griji? Eu cred că da, încearcă să trăiești în prezent și nu te mai raporta la relațiile din trecut.

Citiți mai jos 6 indicii că el vă place cu adevărat:

1. Zâmbește în preajma ta

Limbajul corpului lui îți trasmite că te place foarte mult. Lucrul acesta este foarte importat, să știi că el te place și are nevoie să fie în preajma ta. Să știi că abia așteaptă să vă vedeți la final de zi. Nimic nu este mai frumos decât să il vezi zâmbind și să simți cât de mult te iubește, fără măcar să îți spune cele două cuvinte.

2. Fapte nu vorbe

Cu siguranță preferi faptele în detrimentul vorbelor. Degeaba îți spune ce simte dacă nu îți demontreaza asta și prin fapte. Dacă ți-a greșit și își cere scuze este foarte important să nu mai repete aceleași acțiuni. Își aduce aminte de aniversarea voastră și te surprinde cu cele mai neașteptate cadouri. Acceptă lucrurile care îți plac deși el nu le împărtășește chiar pe toate. Este dispus să se întâlnească cu fratele tău din nou, deși în trecut cei doi s-au certat. Faptele lui sunt cele care te vor impresiona mai mult decât cele mai scumpe cadouri.

3. Te acceptă așa cum ești

Este groaznic să simți că partenerul tău vrea să te schimbe. Știe că iubești pisicile pentru că ai crescut într-o casă plină de pisici, atunci el va avea grijă să ai o pisică și când vă veți muta împreună. Este extrem de important să te accepte așa cum ești și nu să vrea să te schimbi de dragul lui, să lase lucrurile să evolueze de la sine și dacă tu consideri că trebuie să faci o anumită schimbare să fie pentru că tu simți acest lucru, nu pentru că ți-a fost indus.

4. A rămas lângă tine în momentele dificile

Ne întoarcem la acele fapte care contează enorm, el a rămas lângă tine când ai fost concediată sau când te-ai certat cu o colegă de apartament și a trebuit să te muți. Trăiai niște momente groaznice iar el a rămas alături de tine și nu s-a speriat de momentele în care ai clacat și ai plâns sau ai fost mai irascibilă. Te-a ascultat și te-a înțeles, iar aceasta este o dovadă clară că te iubește și își dorește să îți fie alături.

5. Aveți aceeași filosofie de viață

Credeți în aceleași lucruri și aveți aceleași principii de viață. Respectul, încrederea, iubirea, înțelegerea, modestia, deschiderea, iertarea sunt doar câteva din lucrurile pe care le împărtășiți. Este extrem de important și rar să găsești o persoană care să aibă aceleași credințe ca și ține, dacă l-ai găsit apreciază-l și nu te mai îndoi de el.

6. Știi că ești prioritatea lui

Dacă îl rogi să te însoțească la un eveniment important pentru tine, el o va face de dragul tău. Va renunță la timpul lui liber și la planurile pe care le avea cu prietenii pentru a te face fericită. Dacă pleacă într-o delegație în străinătate te va cauta imediat ce a aterizat pe aeroport să vadă că ești bine și să îți demontreze cât de importantă ești pentru el. Îți povestește ce a făcut la serviciu și nu uită de pe tot parcursul zilei. Ești prioritatea lui numărul unu iar acest lucru te face extrem de fericită.

Cu toții avem nevoie de o relație și de iubire în viața noastră, dar nu trebuie să uităm de noi în acest proces. Trebuie fim cei buni prieteni cu partenerii nostri și să nu le răpim tot timpul pentru că și ei au nevoie de momente de singurătate și libertate în relație.

Citește și:
4 sfaturi în materie de relații pe care nu trebuie să le aplici NICIODATĂ

Text: Andreea Pacioras
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle