5 semne inconfortabile care îți arată că ești pregătită pentru o relație adevărată

Dacă simți că în viața ta s-au produs mai multe schimbări și nu ești sigură ce anume îți dorești, aceste semne ți-ar putea arăta că ești pregătită pentru o relație adevărată și serioasă.

5 semne inconfortabile care îți arată că ești pregătită pentru o relație adevărată

În viața fiecărei persoane apar schimbări, ajungi să îți dai seama că vrei alte lucruri, ai alte priorități, iar toate acestea îți pot indica și o schimbare și viața ta amoroasă. Dacă regăsești și tu aceste semne în viața ta, este posibil să fii pregătită pentru o relație adevărată.

1. Relațiile fără implicații emoționale nu te mai atrag


Acum ceva timp te simțeai bine să ai relații fără sentimente cu oameni la care poate țineai, de care erai atrasă sau poate doar te înțelegeai bine. Acum, în schimb, nu-ți mai dorești astfel de relații. Te-ai săturat să te bucuri doar fizic de o relație și să pierzi timpul și energia cu o persoană care nici măcar nu te va suna ziua următoare, chiar dacă te simți atrasă de ea.

Acum preferi să te concentrezi asupra ta până când vei găsi o persoană care să învețe să te iubească pe deplin.

2. Ți se par respingătoare persoanele care încearcă tot felul de jocuri cu tine

Apreciezi sinceritatea cel mai mult, așa că pur și simplu nu ai loc în viața ta pentru persoane care vor încerca să te mintă. Te-ai săturat de jocuri și să vezi de fiecare dată cum reacționează persoana respectivă, dacă îți va scrie primul și așa mai departe. În plus, ai încetat să te mai întrebi de ce unele persoane vin și pleacă din viața ta. Te gândești mai mult la cei cărora chiar le pasă de tine. Îți dorești o persoană care să fie constant lângă tine și care să te sprijine în orice moment.

3. Ai prefera să te bucuri de o cină romantică și nu de o seară alături de prieteni la un bar

Simți în continuare nevoia de a petrece timp alături de prietenii tăi, însă de data asta este vorba despre mai mult de atât. De cele mai multe ori ai prefera să petreci serile de vineri și sâmbătă în compania persoanei iubite și în cluburi alături de prieteni, gândindu-te la tipul care nu ți-a mai răspuns la mesaje.

Pentru tine este mai important să discuți cu cineva ce visuri și ce obiective ai, să construiești un viitor cu acea persoană la o cină romantică, iar asta înseamnă că ești pregătită să te îndrăgostești cu adevărat.

4. Ai o relație puternică cu tine, însă ți-ai dori o legătură intimă cu altcineva

Te-ai obișnuit să fii singură, ai învățat o mulțime de lucruri despre tine până acum și te simți completă așa. Cu toate că te simți perfect singură, simți că este momentul să împarți totul cu o altă persoană. Ai început să te uiți la cuplurile fericite și ți-ai dori să ai și tu parte de toate acele experiențe de cuplu. Într-un fel sau altul ai obosit să fii singură și, deși n-ai nevoie de o altă persoană pentru a fi fericită, ți-ai dori să mai existe cineva în viața ta.

Vrei să simți emoții adevărate atunci când îți sună telefonul și ești pregătită să te îndrăgostești de o nouă persoană.

5. Îți dorești mai mult și nu ești dispusă să accepți orice

Știi că ești pregătită pentru o relație adevărată pentru că, pentru prima dată într-o perioadă îndelungată, vrei mai mult decât ce ai primit până acum. Ești pregătită să rezonezi din nou cu versurile din melodiile de dragoste. Vrei pe cineva care să te inspire, cineva în fața căruia să fii din nou vulnerabilă și să îți dezvălui cele mai întunecate secrete.

Ești dispusă să ieși din zona ta de confort și să te îndrăgostești nebunește, însă doar de cel pe care îl consideri cu adevărat potrivit pentru tine.

Citește și:
De ce nu ar trebui să aștepti partenerul care să fie cu tine întreaga viață

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle