5 fraze mai importante intr-o relatie decat “Te iubesc”

Iata cinci fraze care s-ar putea sa fie mult mai importante intr-o relatie decat “Te iubesc”!

5 fraze mai importante intr-o relatie decat “Te iubesc”

1. Vreau sa ai parte de succes'

Poate parea destul de simplu sa afirmi asta, dar adevarul e ca gelozia ne invaluie pe toti, mai mult decat putem recunoaste. Cate femei pot spune cu sinceritate ca le-ar placea ca partenerii lor sa isi indeplineasca toate scopurile propuse, chiar daca asta presupune ca ei sa petreaca mai putin timp cu ele? Inca le-ai mai dori succesul intr-un mod atat de ferm? Cu siguranta, ii doresti doar binele partenerului, asadar, e indicat sa iti incurajezi si sa iti sustii partenerul in a excela din ce in ce mai mult profesional: asta face un cuplu puternic.

2. Trecutul ramane in trecut'

Cu totii am facut greseli, am spus lucruri gresite si am actionat eronat. In unele cazuri aceste actiuni pot fi justificate prin eliminarea unei persoane din viata noastra, dar in cazurile in care nu se poate, sa lasi in urma aceste lucruri din trecut iti poate lua o mare greutate de pe umeri. Alege sa traiesti aici si acum cu partenerul tau si sa crezi ca inteligenta ta emotionala va fi capabila sa raspunda in cazul in care ceva nu merge bine, fara nevoia de a-ti mentine mereu traumele in jur.

3. Ma iubesc pe mine insami'

Adevaratul secret pentru o relatie minunata e, de fapt, in fiecare persoana care se iubeste pe sine asa cum e ea. Si nu, nu vorbim despre dragoste precum o incredere superficiala, ci in calitate de acceptare a cine suntem noi din punct de vedere fizic, mental si spiritual. Lucreaza la relatia cu tine insati si relatia cu ceilalti se va transforma: nu vei mai avea nevoie de ei sa-ti justifici propria acceptare a persoanei tale.

4. „Putem sa facem asta!'

Exista o putere incredibil de mare capatata in urma colaborarilor, asadar, e foarte incitant sa vezi cupluri ce lucreaza impreuna pentru a-si indeplini scopurile. Fie ca economisiti bani pentru o calatorie, incepeti o afacere sau treceti printr-o situatie dificila, sunt cateva lucruri mult mai inaltatoare fata de increderea in sine.

5. Multumesc'

Tinand cont de cat de frecvent auzim in jurul nostru cuvantul Multumesc', sa ii multumim partenerului nostru doar cand ne tine usa deschisa poate parea un gest nesemnificativ. Multumirea este transmisa intocmai doar in momentele in care este simtita in mod real si nu oferita din reflex. Multumeste-i pentru sprijinul pe care ti-l ofera, pentru experientele si provocarile pe care le-ati impartasit impreuna, toate te-au ajutat (si te ajuta, in continuare) sa devii persoana care esti astazi. Pana la urma, cam despre asta e vorba atunci cand spui TE IUBESC'.

Text: Denisa Matei
Foto: Shutterstock

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle