3 lucruri pe care trebuie sa le stii pentru a avea o viata interesanta

Fiecare decizie pe care suntem nevoiti sa o luam la un moment dat in viata defineste exact valorile in care credem cu putere sau mai putin.

3 lucruri pe care trebuie sa le stii pentru a avea o viata interesanta

Fie ca avem de suferit sau fie ca vom avea de castigat, important este ca deciziile pe care le luam sa fie asumate.

Asadar, pentru a intelege cum lucrurie exterioare sau interioare functioneaza, va oferim 3 sfaturi in materie de cunoastere pe care ar trebui sa le luati in considerare.

Identifica valorile dupa care mergi

Inca nu esti sigura care ar fi valorile dupa care ar trebui sa te ghidezi si esti putin confuza? Incearca sa notezi intr-un jurnal timp de cateva saptamani din activitatile pe care le intreprinzi, ce iti face placere si ce nu.

Dupa ce ai facut acest pas, noteaza data experientelor negative, iar apoi intreaba-te ce te-a afectat?

Alearga dupa ce iti doresti

Odata ce ti-ai conservat idealul spre care doresti sa mergi nu ramane decat sa iei o decizie de moment pentru a merge in directia propusa. Indiferent de obstacolele primite trebuie sa ai setat in minte motivul pentru care lupti.

Invata sa spui nu lucrurilor care iti afecteaza valorile

Este simplu! Spune „da” lucrurilor care iti favorizeaza asteptarile si nu lucrurilor care iti afecteaza idealurile. Trebuie sa inveti sa refuzi si sa ignori ceea ce nu intra in sfera ta de actiune.

Este important sa imbratisezi experientele care ti se intampla. Flexibilitatea are rolul sau astfel incat directia in care te indrepti sa acapareze valorile tale.

Citeste si:
5 cadouri pe care ar trebui sa ti le faci tie

Text: Alex  Cristea
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle