10 filme din 2021 mai puțin cunoscute, dar care merită pe deplin atenția ta

Aceste filme din 2021 au trecut neobservate, însă trebuie să îți spunem că merită toată atenția ta.

În cazul în care te întrebai ce filme s-au mai lansat în 2021, ei bine, lista este cuprinzătoare și cu siguranță ai de unde alege. Fie că vorbim de comedii, filme de dragoste, documentare sau thrillere, peliculele de jos au trecut de mulți neobservate, însă merită să le acorzi o șansă.

Shiva Baby

Emma Seligman și-a făcut debutul în regie cu Shiva Baby, considerat unul dintre cele mai bune filme despre maturitate care a primit destul de multe laude pentru povestea ta. Pelicula o are în prim-plan pe o studentă care merge alături de părinții ei la o înmormântare evreiască. Însă, spre surprinderea ei, acolo se întâlnește cu fosta ei iubită și cu actualul ei sugar daddy. Mulți au apreciat felul în care e portretizată protagonista, în timp ce se confruntă și cu identitatea ei. De asemenea, este de remarcat și interpretarea actriței principale, Rachel Sennott.

Pig

În filmul Pig, debutul regizoral al lui Michael Sarnoski, Nicolas Cage îl joacă pe Rob, un vânător de trufe care locuiește singur în sălbăticia din Oregon. El e nevoit să plece în căutarea porcului său, după ce acesta a fost răpit. Așa că merge în oraș cu scopul de a găsi persoana care l-a furat și să îl aducă înapoi. Criticii au considerat că este una dintre cele mai bune interpretări ale lui Cage, iar publicul a fost atras de personajul interpretat de el și de motivațiile acestuia.

Oxygen

Oxygen este un film SF francez, cu Mélanie Laurent în rol principal. Ea o interpretează pe Elizabeth Hansen, o femeie care se trezește blocată într-o cameră criogenică, însă fără să își amintească cum anume a ajuns acolo. La un moment dat, rămâne fără oxigen și nu își mai amintește nimic. Pelicula te va ține în suspans de la început și până la sfârșit.

The Sparks Brothers

Sparks a fost catalogată drept una dintre cele mai influente, dar și subestimate trupe ale vremii sale. Edgar Wright a realizat acest documentar despre trupa pop-rock în semn de admirație. Filmul include interviuri cu figuri remarcante și membri ai trupei rock, în timp ce își împărtășesc poveștile extraordinare despre Sparks. În cazul în care nu ai auzit până acum de această trupă, care a fost trecută cu vederea, ar fi cazul să urmărești documentarul și să descoperi mai multe despre ea.

Blue Bayou

În drama Blue Bayou, un bărbat care a fost adoptat când era copil își dorește cu ardoare să aibă o familie. Se căsătorește și are o fiică vitregă iubitoare, însă el se confruntă cu trecutul său întunecat. Află că ar putea să fie deportat din singura țară pe care a considerat-o acasă. Rolurile principale sunt jucat de Justin Chon și Alicia Vikander.

Barb And Star Go To Vista Del Mar

Kristen Wiig și Annie Mumolo le joacă pe Star, respectiv Barb, două prietene foarte bune care decid să plece în aventura vieții lor. Vor să părăsească pentru prima dată micul lor oraș din Midwest și să plece într-o vacanță relaxantă în Vista Del Mar, Florida, acolo unde au parte de mai multe situații neprevăzute. Dacă ți-ai propus să urmărești o comedie, atunci ar trebui să îi acorzi o șansă.

Werewolves Within

Oamenii dintr-un mic oraș sunt blocați într-un local din cauza unei furtuni de zăpadă. Lucrurile devin periculoase atunci când o creatură misterioasă îi terorizează pe localnici, iar singurii care controlează situația sunt un pădurar și o poștăriță. Ei trebuie să încerce să păstreze echilibrul, dar totuși să afle și adevărul. Filmul are o poveste palpitantă și este adaptat după jocul video cu același nume și îmbină elemente de groază și de comedie.

CODA

CODA spune o poveste emoționantă despre maturitate și devotamentul unei familii, în timp ce membrii acesteia învață să facă sacrificii. Ruby este singura persoană din familia ei care aude. Având în vedere problemele care apar în afacerile familiei, Ruby se vede nevoită să se gândească atent la viitorul ei și la dorința de a avea o carieră în muzică, fiindu-i frică să își abandoneze părinții.

Saint Maud

Deși a fost lăudat la Festivalul de Film de la Toronto în 2019, atunci când a avut premiera, pandemia a amânat lansarea filmului Saint Maud. Maud, jucată de Morfydd Clark, este o asistentă recent convertită la catolicism care o îngrijește pe Amanda, o dansatoare și coregrafă bolnavă de cancer. Maud are obsesia periculoasă de a salva sufletul pacientei ei care e pe moarte. Rose Glass și-a făcut debutul într-un mod îndrăzneț cu Saint Maud, un film de groază psihologic, care a fost comparat cu un alt film horror, și anume Carrie.

Together Together

Together Together este o comedie romantică în care un bărbat în vârstă de 40 de ani angajează o femeie singură pentru a fi mamă surogat, în speranța că va avea un copil. Cei doi străini pornesc într-o călătorie în care se confruntă cu multe probleme personale în această relație neașteptată. Pentru a funcționa, trebuie să pună limite, să își ofere reciproc sprijin și respect, în timp ce explorează dragostea.

Citește și:
Filme fascinante, care ne îndeamnă să evadăm din cotidian

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle