Horoscopul zilei de 15 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 februarie 2020

Prezența anumitor persoane în viața ta te face să fii confuză și complet indecisă cu privire la relația personală pe care o ai. Atunci când vine vorba de carieră, încearcă să acționezi discret. Sunt mulți cei care sunt cu ochii pe tine pentru a reuși să te intimideze.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 februarie 2020

Profunzimea unor trăiri emoționale îți dau viața peste cap. Lucrurile pe care le descoperi despre propria persoană te șochează și te blochează. Ai senzația că tot ceea ce ai făcut până în prezent este sortit eșecului dacă nu vei reuși să te cunoști cu adevărat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 februarie 2020

Indiferent de obstacolele pe care le întâmpini, reusești mereu să te refocusezi asupra drumului pe care trebuie să îl urmezi. În plan personal astăzi ai parte de o zi agitată. Comunicarea deficitară dintre tine și partener nu vă ajută deloc să găsiți înțelesuri unitare asupra a tot ceea ce trăiți împreună.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 februarie 2020

Deși autocontrolul nu a fost niciodată o problemă pentru tine, sunt momente în care te pierzi cu firea. Este important să intregrezi cu succes în viața ta și aceste contexte în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 februarie 2020

Lucruri de neconceput pentru tine vor avea loc în această perioadă. Nesiguranța îți va invada sufletul și rațiunea. Nu reușești să îți dai seama care este sursa acestei anxietăți pe care o resimți. În plan profesional te simți măgulită de cei care doresc să îți ofere ajutorul.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 februarie 2020

Încrederea în propria persoană nu este deloc șubredă, și cu toate astea, nu îți găsești locul în relațiile importante din viața ta. Sunt momente în care parcă te simți acaparată de lumea celorlalți și uiți cu desăvârșire de tine. Ești pusă mereu în postura de a alege.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 februarie 2020

Trebuie să îți controlezi impulsurile și să fii mai sigură pe pașii pe care îi faci. Pentru a evita să fii dezamăgită, este esențial să nu mai trăiești în trecut. Este important ca viața ta să fie construită din mai multe momente frumoase. Ai nevoie de o însuflețire la nivel spiritual.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 februarie 2020

Calmitate și multă vitalitate sunt pregătite pentru tine astăzi. Încă de dimineață simți o stare de confort emoțional care ți-a lipsit o lungă perioadă de timp. Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită, iar astrele conlucrează și ele la starea ta de bine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 februarie 2020

Treci de la o stare psihică la alta. Acest lucru te obosește foarte mult. În plan personal încearcă să acționezi discret. Dacă consideri că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Este esențial să ai alături de tine persoane care îți inspiră încredere și afecțiune.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 februarie 2020

Viața ta amoroasă are nevoie de certitudine si de lucruri tangibile. Ești pusă mereu în postura de a alege. Trebuie să încerci să te detașezi mai mult de persoanele care au o influență negativă asupra dispoziției tale. Ești genul de persoană care se consumă prea mult din punct de vedere emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 februarie 2020

Îți este greu să îți asculți inima și să faci doar ceea ce îți dictează. Raționamentele din mintea ta au nevoie de practicabilitate. Deși energia acestei zile este una pozitivă, seara te va găsi destul de doborâtă de activitatea obositoare pe care o desfășori cu proiectele personale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 februarie 2020

Ziua de sâmbătă a acestui weekend începe într-un mod armonios și în concordanță cu starea ta interioară. Deși unele lucruri au tendința să te agite, rămâi conectată la cei dragi. Desigur, nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. 
Articole astro