O poză emoționantă cu un cuplu de medici care luptă împotriva COVID-19 a ajuns virală

Un cuplu de asistenți dintr-un spital din Statele Unite ale Americii ne arată cum pandemia de coronavirus le-a schimbat viața de familie.

O poză emoționantă cu un cuplu de medici care luptă împotriva COVID-19 a ajuns virală

Deși pentru cei mai mulți dintre noi, pandemia înseamnă timp petrecut acasă, în singuranță, alături de cei dragi, pentru oamenii din prima linie, lucrurile stau diferit. Cadrele medicale din întreaga lume luptă în această perioadă neîncetat pentru a salva cât mai multe vieți, chiar cu prețul sănătății lor. Pandemia înseamnă pentru mulți dintre ei zeci de ore pe săptămână petrecute în spital, imposibiliatea de a-și vedea familia și pe cei dragi și incertitudinea pe care o trăiesc în fiecare dimineață, gândindu-se că ei ar putea fi următoarea victimă a virusului.

Cu toate astea, continuă să își facă meseria și învață să se adapteze situației. Cel mai bun exemplu ni-l oferă un cuplu din Florida, Statele Unite ale Americii, ce lucrează în același spital și sunt în prima linie în lupta cu boala Covid-19.  Ben Cayer și Mindy Brock sunt soț și soție și amândoi lucrează ca asistenți anesteziști. Recent, o poză cu cei doi, publicată pe rețelele sociale de către o colegă, a ajuns virală. Echipați din cap până în picioare, cei doi împărtășesc un moment de tandrețe în spital, înainte să își înceapă tura.

„Ne-au spus că, în timp ce veneau spre muncă, au avut o mică discuție. Iar în momentul în care am făcut poza, tocmai se împăcau, fiindcă și-au dat seama ce lucruri cu adevărat importante urmează să facă”, a declarat Nicole Hubbard, colega celor doi. Iar această fotografie ne aduce aminte nouă, celorlalți, că cei din prima linie sunt în continuare oameni, cu trăiri și sentimente, care trebuie însă să treacă peste problemele personale, fiindcă sunt prea ocupați să salveze vieți. De asemenea, este un bun reminder că viața este scurtă, că nu știi ce îți rezervă ziua de mâine și că trebuie să te bucuri de momentele mici alături de cei dragi.

Cum poza a ajuns virală în doar câteva zile, Hubbard vrea ca oamenii să știe că cei din prima linie sunt ca toți ceilalți, își fac meseria și încearcă să rămână sănătoși. „Suntem aici fiindcă ne iubim meseria și vrem să ajutăm oamenii. Chiar dacă e drăguț să vezi că oamenii consideră cadrele medicale eroi în aceste momente, ei erau acolo și făceau aceleași lucruri și înainte de pandemie, fiindcă își iubesc meseria”, concluzionează aceasta.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis copiilor săi de o doctoriță care tratează pacienți cu coronavirus

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet