Vedetele si Louis Vuitton au celebrat Monogram (galerie foto)

Louis Vuitton celebreaza anul acesta istoricul sau imprimeu Monogram (creat cu mai mut de 100 ani in urma de catre Georges Louis Vuitton, fiul fondatorului).

Cu aceasta ocazie, 6 iconoclasti celebri au fost invitati sa interpreteze liber iconicul Monogram Vuitton: Christian Louboutin, Karl Lagerfeld, Rei Kawakubo, Franck Gehry, Cindy Sherman si Marc Newson.

Fiecare dintre ei a creat din canvas Monogram un produs de marochinerie sau bagajerie, ele fiind disponibile deja din aceasta luna intr-o selectie de magazine Louis Vuitton.

Cu ocazia lansarii acestor produse, Louis Vuitton a organizat un mare eveniment in New York, la MoMA, la care au participat vedete precum Nicole Kidman, Catherine Deneuve, Jennifer Connelly, Charlotte Gainsbourg, Sofia Coppola, Adèle Exarchopoulos, Anna Wintour, Miranda Kerr, Chloë Sevigny, Haley Bennet, Karlie Kloss si Liya Kebede, toate purtand Louis Vuitton.

Evenimentul a fost gazduit de Michael Burke, Chairman & CEO, si Delphine Arnault, Vice-Presedinte Louis Vuitton si a beneficiat si de prezenta celor sase iconoclasti – Frank Gehry, Karl Lagerfeld, Christian Louboutin, Marc Newson si Cindy Sherman.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion