Trendurile de street style care conteaza in 2018

Dacă ai început noul an cu același interes pentru cele mai fresh tendințe de pe scena modei, înseamnă că ești pregătită pentru o documentare amănunțită asupra trendurilor care vor acapara ținutele de street style ale celor mai urmărite fashion icon-uri internaționale.

Trendurile de street style care conteaza in 2018

Înțelegem de ce ai putea fi copleșită de multitudinea de surse de inspirație, așa că am pregătit pentru tine un scurt rezumat al reperelor stilistice de care trebuie să ții cont în 2018: 

Bulinele polka

Bulinele sau polka dots', element de referință al anilor 50-60, au reapărut în ținutele trendsetterelor încă de anul trecut și continuă să aibă un cuvânt de spus și în noul an-acceptă provocarea și scoate-le din zona retro, prin mix-uri vestimentare atipice: sneakers, denim și supraaccesorizare.

SHOP: Department Store, 249.90 lei

Fusta conica

Deconstruite sau reconstruite, mixuri retro sau actuale-indiferent de modelul și styilingul în care alegi să le porți, fustele midi cu o croială conică vor atrage toată atenția în noul sezon! De această dată, te sfătuim să le scoți din contextul office printr-un twist sporty-casual. Spre exemplu, le poți purta alături de perechea preferată de sneakers și un T-shirt cu mesaj sau un pulover oversized, pentru a echilibra proporțiile outfitului.

SHOP: Department Store, 169.00 lei

 80s fashion

Nostalgia anilor ’80 a cuprins designerii de pretutindeni-am văzut în noile colecții umeri structurați și blazere statement, piperate cu layeringuri de bijuterii și evidențierea taliei prin curele late sau subțiri, mix-uri cromatice neașteptate și faimoasele deux-pieces, de data aceasta într-un context reinterpretat.

SHOP: Department Store, 199.90 lei

Dad sneakers

Faptul că sneakersii au acaparat total scena modei în ultimii ani sigur nu este un secret pentru ține, însă noi vrem să te avertizăm: dacă nu deții încă o pereche de „dad' sneakers, a venit momentul să umpli acest gol din garderobă! Ne referim la un model ușor butucănos, care (surprinzător) are un potențial stilistic extrem de versatil!

SHOP: Department Store, 379.90 lei

Logo mania

Trendul logo-urilor evidente și-a făcut apariția încă de anul trecut, când case de modă precum Gucci, MSGM și Chanel au decis că nu este de ajuns să porți semnătura brandului doar pe etichetă. Treptat, fashionistele au prins gustul acestei opulente integrate cu mult bun-gust în outfiturile de street style, iar în 2018 ne așteptăm la o adevărată explozie de logo-uri… la vedere!

SHOP: Department Store, 119.90 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion