Top 8 ținute de pe Instagram care te vor inspira în 2021

Inspiră-te din selecția noastră pentru cele mai cool ținute pe care le vei purta în 2021.

Toată lumea se așteaptă ca odată cu intrarea în noul an să se schimbe și moda.
Ei bine, de câteva sezoane bune nu se mai întâmplă astfel de schimbări, sau în nici un caz majore.
Contează însă cum combini piesele între ele și ce piese alegi. Îți poți concepe o ținută uber cool din piese reciclate, vintage, stilizandu-le într-o viziune complet nouă, perfectă pentru 2021!

1.Sci-fi

Un look full argintiu, propus de INNA, este deja un clasic. În anii 2000 era considerat super avangardist, în schimb, azi este o ținută care nu se va mai demoda prea curând.

2. Mix&match

Îmbină texturile lucioase cu cele mate, piesele clasice cu piesele neașteptate și elementele masculine cu cele feminine. Despre asta este vorba în 2021!

3. Pinkalicious

Alege rozul atâta timp cât piesele pe care le porți sunt puternice și cu influențe masculine! Evită însă o rochie roz prea girlie. Acest costum semnat The Attico este so hot&stylish!

4. Minimalism

Un look minimalist este atât de atemporal și ușor de purtat încât nu trebuie ignorat nici în 2021!

5. Street style inspo

Moda străzii ramâne una dintre cele mai bune surse de inspirație pentru fashioniste. Iar în timpul Săptămânilor Modei, oamenii care participă la acestea devin extrem de creativi!

6. Mesaje

Colecția aproape couture, semnată Viktor&Rolf, cu mesaje „demonstrative”, atât de actuale și relevante pentru societatea de azi, va fi și în 2021 la fel de apreciată de oamenii care iubesc moda.

7. Îndrăzneț

Este foarte clar, în 2021 trebuie să te exprimi și să ai curaj! După un an ca cel care tocmai a trecut, este musai să te simți liberă iar moda este „instrumentul” perfect! Așa că, poartă chiar și o fustă transparentă în plină zi, pe stradă!

8. Black & Gold

O combinație atât de elegantă care va dăinui peste secole! O ținută simplă, neagră, cu accesorii masive, aurii este sofisticată, cool și atât de modernă în orice sezon!

Citește și:
Fashion trend: Boho Deluxe

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion